Blog

None
Kopalnica 02. junij 2023

7 modnih barv za sodobne kopalnice

Kopalnica je odlična priložnost, da izrazite svoj slog in ustvarite popoln prostor za sprostitev. Zato je izbira pravih barv ključnega pomena pri njenem opremljanju. Izbrane barve izražajo vašo osebnost, hkrati pa lahko vplivajo na razpoloženje in splošno počutje v prostoru. V tem članku vam bomo predstavili sedem trendovskih barv za sodobne kopalnice, skupaj z barvnimi kombinacijami in priporočili za različne sloge kopalnic.
 

preberite več
None
Otroška soba 30. Maj 2023

Montessori v otroški sobi. Ali kako urediti otroško sobo, da bo ustrezala otrokovim potrebam

Vsak starš si prizadeva za svojega otroka narediti najboljše. Da bi mu zagotovili popolne pogoje za rast, razvoj in izobraževanje. Na teh področjih nas lahko vodi metoda Montessori. Določa tudi pravila, kako urediti otrokovo sobo, da bo ustrezala otrokovim potrebam. Ustrezno izbrano pohištvo in dodatki pomagajo razvijati njegovo ustvarjalnost. Ustvarite otroku igrivo in varno okolje ter opazujte, kako raste v edinstveno osebnost.
 

preberite več
None
Vrt 27. Maj 2023

Skrivno orožje za starše: Najboljše dejavnosti na vrtu, s katerimi bodo otroci zaposleni

Če imate svoj vrt, je lahko čudovit kraj za preživljanje kakovostnega časa z otroki. Vrt je odličen kraj, kjer lahko z njimi uživate v naravi, jih izobražujete in hkrati ustvarjate nepozabne spomine. V tem blogu vam predstavljamo nekaj idej, kako ustvariti vrt za vso družino in kakšne vragolije lahko na njem počnete z otroki.
 

preberite več
None
18. Maj 2023

Kako urediti dnevno sobo: Ne delajte teh napak!

Dnevna soba je srce vsakega doma. Opremljanje dnevne sobe je pomembno za ustvarjanje prijetnega in udobnega vzdušja, vendar pogosto delamo nekaj pogostih napak, ki lahko negativno vplivajo na videz in funkcionalnost tega prostora. Zato bomo v tem blogu povzeli 7 najpogostejših napak pri opremljanju dnevne sobe in vam svetovali, kako se jim izogniti.

preberite več
None
Vrt 12. Maj 2023

10 dejstev o visečih stolih, ki jih ne smete prezreti

Viseči stoli so v zadnjih letih postali velik trend na področju pohištva. Njihov sodoben videz in udobna zasnova sta pritegnila pozornost številnih ljudi, vendar se z njihovo priljubljenostjo pogosto pojavijo tudi miti in napačne informacije. V tem blogu si bomo ogledali 10 dejstev, ki vam bodo pomagala pri odločitvi, ali in kakšen viseči stol je najboljši za vas.
 

preberite več

Naše prednosti

95 % blaga je na zalogi

95 % blaga je na zalogi

Izvedite več
Dostava za nakup nad 400 Eur brezplačna!

Dostava za nakup nad 400 Eur brezplačna!

Izvedite več
100% varen nakup in možnost vračila kupnine

100% varen nakup in možnost vračila kupnine

Izvedite več
 • Jezik
 • Izdelki, ki vas čakajo v primerjalniku: Primerjaj

  Center za nastavitev piškotkov

  • Vaša zasebnost
  • Nujno potrebni piškotki:
  • Piškotki za učinkovitost:
  • Funkcionalni piškotki:
  • Piškotki za trženje: