Blog

None
Vrt 27. september 2022

Kako prezimiti vrtno pohištvo?

Prišla je jesen, z njo pa občutna ohladitev in več deževnih dni, ki presegajo raven udobja. Potem pa prideta le še mraz in tema. Ravno ko se začenja jesen, je pravi čas za prezimovanje vrtnega pohištva. Kakšno osnovno nego moramo zagotoviti, preden ga odložimo na primerno mesto? Kako prezimiti plastično, kovinsko in leseno vrtno pohištvo ter kako prezimiti vrtno pohištvo iz ratana? Navdih poiščite v našem kratkem vodniku za prezimovanje vrtnega pohištva. 

preberite več
None
Namigi za vaš dom in vaše bivanje 23. september 2022

Visoke cene energentov? Kako poceni, učinkovito in varno ogrevati svoj dom

Ste tudi Vi ob pogledu na današnje cene energentov nejeverno dvignili obrvi? Letošnja zima bo po pričakovanjih močno obremenila družinske proračune. Vendar obstaja veliko načinov za učinkovito upravljanje in zmanjšanje stroškov ogrevanja. Kako to storiti? Rešitev ni le v velikih naložbah v rekuperacijo toplote ali izolacijo. Na prvi pogled preprosti in majhni ukrepi lahko prav tako zmanjšajo porabo energije. Ukrepi, ki Vas bodo stali največ nekaj evrov. Včasih so celo popolnoma brezplačni. Kako lahko poceni in učinkovito zagotovite in vzdržujete toploto v svojem domu?  

preberite več
None
Dnevna soba 20. september 2022

Dnevna soba – srce vsakega doma

Srce doma. Kraj, kjer se živi, kjer se družina srečuje in preživlja čas skupaj. To je dnevna soba - soba, v kateri se odvija družabno življenje družine. Kako kar najbolje izkoristiti njene možnosti? Kako v dnevni sobi ustvariti prijeten prostor za druženje, v katerem bo prijetno preživljati čas? Poznamo odgovore in pripravili smo nekaj odličnih nasvetov o določenem pohištvu. Katera sedežna garnitura se odlično prilega dnevni sobi? S katero preprogo in fotelji jo dopolniti? Kaj pa klubska mizica? Brez skrbi, poskrbeli smo za vse. 

preberite več
None
Namigi za vaš dom in vaše bivanje 16. september 2022

Uživajte v sezoni vina

Sezona vina je v polnem zamahu in če ste tudi Vi eden od ljubiteljev te božanske pijače, se zagotovo veselite kozarca dobrega rdečega vina. Ali belega? Devín, Donava, Hron, Nitria, Milia. To so slovaške vinske sorte, ki so osvojile svet. Ne glede na to, ali imate raje domače ali tuje vinarje, Vam ponujamo nekaj nasvetov, da boste v kozarcu vina uživali v polni meri. Kaj ne sme manjkati v Vaši vinski opremi? 

preberite več
None
Namigi za vaš dom in vaše bivanje 13. september 2022

Kako poskrbeti za leseno pohištvo?

Diši, navdušuje z dolgo življenjsko dobo, naredi prostor domačim, ga vizualno ogreje, je prijeten za oči in prijeten na otip. In kakšne so še druge prednosti lesenega pohištva? Les je material, ki se za izdelavo pohištva uporablja že od nekdaj. Je sestavni del romantičnega provansalskega in minimalističnega skandinavskega sloga. Vsestranskost je še ena velika prednost lesenega pohištva. Vendar pa je treba les pravilno negovati, da bi kar najbolje izkoristili njegov potencial. Kako očistiti leseno pohištvo? Kdaj je treba obdelati površino? In čemu se izogibati pri negi lesenega pohištva? 

preberite več

Naše prednosti

95 % blaga je na zalogi

95 % blaga je na zalogi

Izvedite več
Dostava za nakup nad 400 Eur brezplačna!

Dostava za nakup nad 400 Eur brezplačna!

Izvedite več
100% garancija za vračilo denarja

100% garancija za vračilo denarja

Izvedite več
Izdelki, ki vas čakajo v primerjalniku: Primerjaj

Center za nastavitev piškotkov

  • Vaša zasebnost
  • Nujno potrebni piškotki:
  • Piškotki za učinkovitost:
  • Funkcionalni piškotki:
  • Piškotki za trženje: