Dostava za nakup nad 400 Eur brezplačna!

Blog

None
Vrt 27. januar 2023

Kako pozimi skrbeti za masažno kad

Topli mehurčki pozimi raztopijo vse mračne občutke. Uživajte v toploti in sprostitvi tudi v hladnih dneh, saj so naše masažne kadi na voljo vse leto. Vedno več lastnikov masažnih kadi si jih želi uporabljati tudi pozimi, vendar se bojijo, da bi jih mraz poškodoval. Ne glede na to, ali že imate domačo masažno kad ali pa jo šele nameravate kupiti, je v tem članku pojasnjeno, kako zanjo skrbeti pozimi.
 

preberite več
None
Namigi za vaš dom in vaše bivanje 23. januar 2023

Usedite se v svoj bralni fotelj: Te knjige morate prebrati v letu 2023!

Že en mesec je od božiča in vam je že uspelo prebrati vsa knjižna presenečenja, ki ste jih dobili pod drevescem. Morda pa samo iščete nekaj spodbudnih vrstic, ki vas bodo navdihnile, da letos uresničite svoje sanje ali jih vsaj odkrijete. Večeri so še vedno dolgi, izkoristite ta čas za nadaljnje raziskovanje človeških usod in odkrivanje modrosti. Udobno se namestite v svoj bralni fotelj, prižgite bralno lučko, zavijte se v odejo in se poglobite v naš izbor najboljših knjig za leto 2023! Te knjige bodo naredile vtis tudi na vas.
 

preberite več
None
13. januar 2023

Domača pisarna: 12 trikov, s katerimi se boste izognili prokrastinaciji

Ne glede na to, ali ste freelancer, delate od doma ali se ob večerih samoizobražujete, ste se verjetno že kdaj znašli v situaciji, ko ste z delom začeli odlašati. Prelagate pomembna opravila, preklapljate z ene spletne strani na drugo ali redno obiskujete hladilnik. Z drugimi besedami – prokrastinirate takrat, ko počnete vse mogoče in nemogoče, razen dela. Zato se vam lahko zdi, da delate ves dan in nimate časa za nič.
 

preberite več
None
Namigi za vaš dom in vaše bivanje 09. januar 2023

Visoke cene energentov? Kako poceni, učinkovito in varno ogrevati svoj dom

Ste ob pogledu na današnje cene energentov nejeverno dvignili obrvi? Letošnja zima naj bi močno udarila po družinskih proračunih. Vendar pa obstaja veliko načinov za varčevanje z energijo in zmanjšanje stroškov ogrevanja. Pogovorimo se o ukrepih, ki vas ne stanejo nič, hkrati pa vam pomagajo obvladati plačila za energetske storitve! Predstavljamo vam novo izdajo našega bloga o zmanjševanju porabe toplote, ki smo ga razširili s še 2 učinkovitima nasvetoma.

preberite več
None
Namigi za vaš dom in vaše bivanje 05. januar 2023

9 preprostih zaobljub, ki vas bodo naredile srečnejše v življenju

Ste čakali na novo leto, da bi (spet) spremenili svoje življenje na bolje? Novo leto je res velik mejnik in odlična priložnost, da se ozremo nazaj in vidimo, kam smo prišli v zadnjih 365 dneh. Vendar ne sme biti vir frustracij in razočaranja nad samim seboj. Predstavljamo vam 9 nasvetov za zaobljube, ki bodo pravi balzam za vašo dušo, vsakega od njih pa boste ob branju nestrpno pričakovali. Pridite z nami, da ustvarimo leto izpolnjenih želja in nepozabljenih zaobljub!

preberite več

Naše prednosti

95 % blaga je na zalogi

95 % blaga je na zalogi

Izvedite več
Dostava za nakup nad 400 Eur brezplačna!

Dostava za nakup nad 400 Eur brezplačna!

Izvedite več
100% varen nakup in možnost vračila kupnine

100% varen nakup in možnost vračila kupnine

Izvedite več
Izdelki, ki vas čakajo v primerjalniku: Primerjaj

Center za nastavitev piškotkov

  • Vaša zasebnost
  • Nujno potrebni piškotki:
  • Piškotki za učinkovitost:
  • Funkcionalni piškotki:
  • Piškotki za trženje: