Najboljši jesenski trendi za vaš dom: preizkusite jih še danes!

Najboljši jesenski trendi za vaš dom: preizkusite jih še danes!

Ne glede na to, ali ste oseba, ki od oktobra do marca hodi s puloverjev do nosu, ali pa so kratke hlače vsestranska celoletna oblačila, si pozimi vsi želimo, da bi nam bilo doma nekoliko bolj prijetno in toplo kot kdaj koli prej. Da bi se z lahkoto spopadli tudi z mračnim vremenom, vam predstavljamo vodnik za ustvarjanje prijetne notranjosti. Ne boste verjeli, kako malo je potrebno, da bo vaš dom videti kot izrez iz Pinterestove knjige!


1. Odeje in blazine

Odeje in blazine so bistveni elementi prijetne notranjosti v jesenskem in zimskem času. Za najboljši učinek, dodajte na vaš kavč, te dodatke v rjavi, rdeči ali oranžni barvi. Za pravljično vzdušje izberite bele blazine in odeje. Verjemite nam, da je zavijanje v nekaj mehkega točno to, kar potrebujete v hladnem vremenu.

Pletena odeja, KALANE


2. Svetilke in svečniki

Brez razsvetljave ni zime! Z lučkami in svečniki lahko zdaj pretiravate, kolikor želite. Prižgite manjše svečnike na kavni mizici v dnevni sobi, na komodi in celo na polici. Družina svetilk pa bo odlično osvetlila kotiček katere koli sobe ali vhod v vašo hišo.


3. Krznene preproge

V tem letnem času ne smete spregledati krznenih preprog. Odlične so za spalnico ob postelji, čudovite pa so tudi kot pregrinjalo čez stol ali kavč. V naši ponudbi boste našli različne barve krznenih preprog. Za jesenski slog notranjosti pa jih priporočamo v beli, kremasti ali rjavi barvi.

Naš namig: Svojo belo krzneno preprogo uporabite kot imitacijo snega, nežno jo zavihajte in nanjo postavite dodatne okraske ali svetilke. Ustvarili boste čudovito dekoracijo s pridihom zime.


4. Sveče in difuzorji

Pozdravite jesen v svojem domu. Dišeče sveče z vonjem cimeta, pomaranče ali jabolka bodo vaš dom naravnale na pravo noto. Enak rezultat lahko dosežete z eteričnimi olji v difuzorjih.


5. Fotelji in drugo pohištvo

Če vam prostor dopušča, v notranjost dodajte udobne stole. Fotelji v jesenskih barvah so prostor za sprostitev in oddih po napornem dnevu. Poleg tega lahko dodate tudi drugo jesensko pohištvo, kot so knjižne police, oblazinjene klopi in še veliko več.


6. Jesenska dekoracija

Prepustite se ustvarjalnosti in dodajte še druge dodatke za dom, ki bodo poudarili prijeten slog vaše notranjosti. Slike z jesenskimi motivi, tekstilni okraski, venčki ali vaze s suhim cvetjem - vse to je na voljo, da naredite svoj dom lepši.



Jesen je letni čas, ko lahko svoj dom spremenite v prijetno zatočišče, v katerem boste uživali vso sezono. Odeje, svetilke, krznene preproge in drugi dodatki za dom vam bodo pomagali doseči pravi "cozy*" slog. Uživajte v tej čarobni sezoni v udobju svojega doma z lahkoto!


*Cozy= angleški izraz za besedo udoben, zlasti v povezavi z opisom prijetne notranjosti z domačim občutkom.