Dragi prijatelji in cenjene stranke!
Dobrodošli v spletni trgovini podjetja KONDELA s.r.o., ki že več kot 30 let prodaja pohištvo in izdelke za dom na slovaškem trgu.
Najprej se bomo na kratko predstavili. Naše podjetje KONDELA s.r.o. je bilo ustanovljeno leta 2003 kot nadaljevanje pohištvene dejavnosti, ki so jo sedanji lastniki pod imenom Miloš Kondela TEMPO opravljali od leta 1991. Od takrat nam je glavna dejavnost prodaja pohištvo in izdelkov ter dodatkov za dom. Trenutno zaposlujemo skupaj 225 delavcev. Poslovna dejavnost je usmerjena v maloprodajo in veleprodajo pohištva ter dodatkov in izdelkov za dom.
Na Slovaškem imamo 21 lastnih maloprodajnih trgovin pod blagovno znamko KONDELA. Poleg tega dobavljamo svoj veleprodajni asortiman več kot sto partnerskim trgovinam s pohištvom na Slovaškem, Češkem, Madžarskem in v Romuniji. Zato smo tudi eno od vodilnih podjetij na slovaškem pohištvenem trgu.
Poleg slovaškega trga smo dejavni tudi na Češkem s spletno trgovino B2C kondela.cz, na Madžarskem s spletno trgovino B2C kondela.hu in v Romuniji s spletno trgovino B2C kondela.ro. Partnersko območje za stranke B2B je na voljo na naslovu shop.tempo-kondela.sk.
Hitra širitev podjetja ter želja za nadzorom nad vsemi zgoraj navedenimi procesi v poslovni dejavnosti sta bili eden glavnih razlogov, da se je podjetje odločilo uvesti sistem vodenja kakovosti, zato je konec leta 2007 tudi uspešno pridobilo certifikat ISO 9001.
Notranji red v podjetju, jasni cilji in jasni delovni procesi vodijo k uspešnem zadovoljevanju potreb strank. Izvajanje sistema vodenja kakovosti ter stalno in brezkompromisno izpolnjevanje zakonskih zahtev sta pomembni orodji za doseganje stabilne kakovosti našega blaga in storitev, ohranjanje kroga stalnih strank in pridobivanje novih strank. Nenehno širjenje kroga strank, ki uporabljajo storitve našega podjetja, je osnova za blaginjo družbe KONDELA s.r.o.
Poleg spletne trgovine, ki ste jo pravkar obiskali, vas lahko pozdravimo tudi v eni izmed 21 trgovin KONDELA, kjer si lahko del naše ponudbe ogledate tudi osebno. Ker imamo na Slovaškem lastne trgovine ter partnerske trgovine na Slovaškem, Češkem, Madžarskem in v Romuniji, je večina blaga, ki ga ponujamo v naši spletni trgovini, na zalogi pri nas in ne pri naših dobaviteljih (kot se pogosto zgodi v drugih spletnih trgovinah). To nas jasno razlikuje od večine drugih spletnih trgovin, ki delujejo na princip „garažne razprodaje“ ter samo posredujejo pri nakupih. Z nakupom v naši spletni trgovini kupujete pri uveljavljenem in stabilnem podjetju. To je naše jamstvo, ki ga ponujamo pri spletnem nakupovanju.
Našo spletno trgovino smo za Vas zgradili na podlagi sodobnih tehnologij in trendov na področju trgovine, vse z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje. 
V naši ponudbi lahko najdete široko paleto pohištva, opreme za dom in dodatkov za dom. Oddelek oblazinjenega pohištva je zelo priljubljen. Poleg zof, oblazinjenih v usnje, lahko najdete tudi zanimivo ponudbo večnamenskih kavčev, ki so še posebej zanimivi za mlade družine. Presenetili Vas bodo s svojo obliko in privlačno ceno. Ponujamo tudi jedilne garniture, dnevne regale, kuhinje in stole.