Izbiremo: Najboljša darila za vsakega moškega v vašem življenju

Izbiremo: Najboljša darila za vsakega moškega v vašem življenju

Verjetno se bo večina žensk strinjala – darila za najboljšo prijateljico izberete hitreje kot za svojo moško polovico. Vi pa se tako vsako leto trudite! Drage dame, takoj na začetku vam bomo dali en nasvet – kupite mu darilo, ki bo všeč njemu in ne vam. Vsak moški bo cenil predvsem praktičnost darila in za razliko od žensk le redko pričakuje paket z globljim pomenom. Ne glede na to, ali razmišljate o darilu za svojega očeta, brata ali moža, obljubljamo vam, da boste v naslednjih vrsticah našli pravo božično presenečenje za vsakega izmed njih!

 

Za najboljšega kuharja

Znano je, da imajo moški odličen smisel za kuhanje. Če imate doma spretnega kuharja, se lahko samo veselite. Vedno vam z veseljem skuha kakšno dobroto ali speče grešno dobro torto. Naš nasvet za najboljše božično darilo za kuharje je komplet 8 nožev iz nerjavečega jekla JAVED. Vaš najdražji bo takoj po razpakiranju opazil ergonomske ročaje in natančno oblikovana rezila. Zahvaljujoč visokokakovostnemu jeklu imajo noži dolgo ostrino. Nože po potrebi lahko nabrusi z ročnim brusilnikom nožev, ki je prav tako priložen v kompletu.

    • Preberite: Najlepša darila za otroke od 2 let 

Za njegove kulinarične sposobnosti ga lahko nagradite tudi z drugimi praktičnimi darili za kuharje. Zagotovo boste prejeli pohvale za komplet novih loncov, odporno wok ponev ali za zanesljivega kuhinjskega robota

Komplet nožev v stojalu 8 kosov Komplet nožev v stojalu 8 kosov, JAVED

 

Za old-school elegana

Gentlemani niso umrli. Navsezadnje imate enega od njih ob sebi. Rad je videti eleganten, ima svojo karizmo in stil. Če bi bilo mogoče, bi se najraje preselil v legendarno serijo Peaky Blinders. Podprite svojega elegantnega moškega in mu podarite vintage dodatke za dom, ki bodo odlično dopolnili njegov moški kotiček. 

Naš nasvet: Morda ni bolj ikoničnega starega kosa od barske mize v obliki globusa. Privoščite mu to praktično, a razkošno darilo, s katerim bo svojim gostom ponosno postregel viski ali vino. Naša servirna miza GLOBUS izdelana je iz trpežnih materialov, kot sta les in naravna MDF plošča. Njegov zgornji del „globus“ je vrtljiv in odpirajoč, na spodnjem delu pa so 3 kolesa, ki olajšajo rokovanje. 

Ilustracija fotografija

 

S sommeliersko krvjo

Zanj je vino užitek in zna ceniti pošteno delo vinogradnikov. Če je vaš partner ali oče velik ljubitelj vina in vsega, kar je povezano z njim, je odločitev za darilo veliko lažja. Za vsakega vinarja je nalivanje vina ritual, katerega vrhunec je točenje vina v za to namenjene kozarce. Za svojega vinarja ustvarite prilagojen paket, da se bo počutil kot pravi sommelier. Njegova osnova morajo biti posebni kozarci za belo vino in za rdeče. Dopolnite ga s setom sommelier SAKARO, s katerim lahko še bolj razvije svojo strast do vina in ga hkrati profesionalno postreže gostom. 

Poglejte, kaj zmore SAKARO sommelier set:

 

Za ljubitelja kave

Na ljudi, ki naročijo ristretto, prezirljivo pogleda, zgroženo viha nos ob pol litra kave americana, stepeno smetano v kavi pa vidi kot zločin. Ste v njem prepoznali svojega moškega? Če je tako, verjetno že veste, da imate doma zagrizenega ljubitelja kave. Pozabite na avtomatske kavne aparate. Pravi poznavalec kave ve, da ni boljšega kot kavni aparat na vzvod, ki pripravo kave spremeni v ritual. 

Naši nasveti: Odločite se za vzvodni kavni aparat z mlinčkom BERNY. Njegove glavne prednosti so visoka zmogljivost, sistem proti padcem in odlično razmerje med ceno in kakovostjo. Samoumevna sta tudi penilnik mleka in gretje skodelic. Za pristno uživanje ob kavi razmislite o pravi izbiri skodelic. HOTCOOL termo skodelice iz ročno pihanega stekla ohranjajo idealno temperaturo kave dolgo časa in vam ne bodo dovolile, da bi si na njih opekli dlani. 
 

Vzvodni kavni aparat z mlinčkom BERNY

 

Za hitro pripravo na delo

Velika slaba navada ne samo moških, ampak tudi žensk je obešanje oblačil čez stol. Poznamo mi in zagotovo tudi vi – vsi imamo stol, ki nas je že večkrat presenetil s svojo neskončno nosilnostjo. Doma imamo potem kupe oblačil, ki jih običajno najdemo že pomečkane in zatohle, seveda če se spomnimo, kam smo jih dali. Pametna rešitev je nemi suženj, ki ga morda poznate tudi pod imenom moški suženj. 

Naš nasvet: Nemi suženj LUKE je pripravljen služiti vam! Uporablja se predvsem za shranjevanje vsakodnevnih oblačil – vaš dragi partner lahko z njim pripravi oblačila za naslednji dan ali obesi tista, ki jih želi ponovno obleči. Oblačilo se na njem ne mečka, je takoj pri roki in se ponoči lepo zrači. Nemi suženj LUKE ima obešalnik za srajce ali plašče, palico za obešanje hlač in dodatno mesto za shranjevanje pasu ali drugih dodatkov. Je vzdržljiv in izdelan iz kakovostnih materialov, kot so kovina, les in marmor. 

Samostoječi obešalnik LUKE

 

Če ima rad računalniške igre

Igranje računalniških igric ni samo za otroke in najstnike. Če je tudi vaš partner ali brat padel v igralniško industrijo, ki vam je tuja, vam ni treba skrbeti za izbiro drage elektronike ali igre same. Večina igralcev bo že sama pridobila vse tehnološke pripomočke. Lahko pa mu ustvarite zdrav in sodoben brlog za najboljšo možno igralno izkušnjo. 

Naši nasveti: Poskrbite, da vaš veliki ali mali igralec sedi na ergonomskem igralnem stolu ARMYRE, ki se popolnoma prilagodi njegovi postavi, krepi trebušne in hrbtne mišice ter ščiti pred bolečinami v vratu in hrbtu. Dopolnite ga z igralno mizo TEZRO s številnimi prednostmi takoj. Njegova delovna površina je dovolj široka za vse pripomočke za igro, ima dvignjeno polico, zahvaljujoč kateri bo monitor v idealni višini oči, poleg tega je tu tudi odprtina za kable in napajalnik. 

Garming stol ARMYRE, igralna miza TEZRO

 

In za konec še zadnji pomemben nasvet: z nakupom daril ne odlašajte! Če boste izbiro darila prepustili zadnjemu trenutku, se lahko zgodi, da boste pod stresom izbrali slabšo možnost. Namesto zapletenega darila pred nakupom malo raziščite in ugotovite, kaj ga bo zares razveselilo. Ko pa boste videli, kako se veseli iz novo odprtega paketa, boste razumeli, da se je čas za razmislek res splačal. A ravno to je bistvo božiča – več misliti na druge in jim posvetiti svojo pozornost.