Izbiremo: Najboljša božična darila za otroke od 2 let

Izbiremo: Najboljša božična darila za otroke od 2 let

Bodite najboljši Božiček za svoje otroke in izpolnite njihove božične želje! Nakup primernega darila za otroke je za mnoge enostaven, naši malčki bodo veseli vsake igrače ali sladke pozornosti. Vendar starejši kot je otrok, težje je uganiti, kaj si želi oziroma kaj mu najbolj ustreza. Če izbirate darilo za otroka, starejšega od 2 let, imamo nekaj nasvetov za najboljše božično darilo za fantke in punčke.

 

SKIROJI IN ROLKE ZA OTROKE 

Podarite otrokom gibanje na svežem zraku, v katerem bodo uživali. Vožnja na skiroju ali rolerjih bo podpirala njihovo koordinacijo in motorične sposobnosti. Manjši otroci od 2 let naprej lahko uživajo v vožnji s skirojem TESIA s tremi LED kolesi. Za starejše otroke izberite skiro ZORBA, ki bo pot v šolo spremenil v zabavo. Je zložljiv in nastavljiv po višini, ima stransko stojalo, s katerim ga lahko otrok varno parkira. In za večje in manjše otroke imamo tukaj pennyboard TESAL, s katerimi jim zagotovo ne bo dolgčas. Za razliko od rolke imajo pennyboardi večja gumirana kolesa, zaradi katerih je vožnja po neravnih površinah udobnejša in varnejša. So manjše in jih otroci zlahka skrijejo v nahrbtnik.

Skiroji in rolke za otroke Skiroji in rolke za otroke

 

HIŠE ZA PUNČKE IN OTROŠKE KUHINJE 

Za otroke so le igrače, ampak mi vemo, da hišice za punčke ali otroške kuhinje so odlično orodje za razvoj finih motoričnih sposobnosti in ustvarjalnosti otrok. Zato uresničite sanje svoji mali princeski in jo presenetite z darilom, ki se ga ne bo nikoli naveličala. Hišica za punčke AMORI ji ponuja 3 nadstropja zabave s 5 sobami. V hišici je tudi 8 kosov pohištva iz borovega lesa. Otroška kuhinja EMIEL je obvezen kos vsake sobe vsakega malega kuharja in kuharice. V kuhinji je tudi komplet kuhinjskih posod in pripomočkov, mikrovalovna pečica, štedilnik z gumbi in vrtljiva pipa za vodo. 

  • Ne spreglejte:  Hišice za punčke in otroške kuhinje so tako kot vse igrače na kondela.si izdelane iz zdravih materialov. Imajo zaobljene robove, ki povečujejo varnost pri igranju.   
Otrok, ki se igra v otroški kuhinji Otroške kuhinje

 

RASTOČA MIZA ZA ŠOLARJE

Naj bodo šolske obveznosti vašega otroka prijetnejše. Z rastočo mizo ALAMO zmanjšate tveganje za številne zdravstvene težave, povezane z vratno in ledveno hrbtenico. Zahvaljujoč enostavni nastavitvi višine in naklona delovne deske bo vsako branje, pisanje ali slikanje za vašega otroka veliko bolj prijetno in zdravo. Miza ALAMO je multifunkcionalna, poleg delovne površine vsebuje še odstranljivo knjižno polico, prostoren predal s predalom in držalo za šolsko torbo.  Rastoča mizo ALAMO ponujamo v modri in roza barvi. Primerna je za otroke od 3 do 12 let. 

  • Naš nasvet: Rastočo mizo dopolnite z rastočim stolom KERTIO in ustvarite idealne pogoje za učenje in zabavo vašega otroka. 
Otroci, ki pišejo na rastoče stole in rastoče mize Nastavljiva pisalna miza ALAMO

 

INDIANSKI ŠOTOR ZA OTROŠKO SOBO

Otroški svet vključuje igre skrivalnic ali gradnje bunkerjev. Darilo v obliki indijanskega teepee šotora bo razveselilo vse male indijance. V njem se vsak dan z veseljem podajajo novim dogodivščinam naproti. Šotor ETENT otrokom zagotavlja zasebni prostor in ustvarja občutek varnosti. Njene velike prednosti so brezhibna izdelava, izolacija pred mrzlimi tlemi ter možnost hitrega razklapljanja in zlaganja.  

  • Preberite: Iščete navdih za božično okrasitev vašega stanovanja? S tem člankom boste doživeli čaroben božič!
Otroški indijanski šotor Ilustrativna fotografija

 

MEHKI PLIŠASTI PRIJATELJ

Plišasta igrača bo razveselila vsakega otroka pod drevescem. Naš veliki plišasti pes KINGO je mojster objemanja, lahko je najboljši spremljevalec na poti v vrtec in bo hitro potolažil vsako bolečo otroško dušo. Kuža KINGO je zaradi svoje oblike primeren tudi kot spalna blazina, na kateri bo vaš mali zakladek celo noč sanjal lepe sanje. Je tako mehak in neverjetno prikupen, da se ne vi ne vaš otrok ne boste mogli upreti pogledu nanj.

Plišasti pes Plišasti pes KINGO

 

SVETLEČA PREPROGA GLOVIS

Otroško kraljestvo je polno domišljije in iger. Privoščite svojim otrokom čarobno preprogo GLOVIS, ki bo osvetlila njihovo otroško sobo tudi v temi. Otroška preproga GLOVIS iz mikropliša bo otroku ustvarila popolnoma mehko podlago za igro, ponoči pa bodo fosforescentni samorogi ali zvezdice pregnali vse slabe sanje. Funkcija svetlobe deluje na fosforescentne pigmente, ki se naelektrijo s katero koli vrsto svetlobe. Razveselite svojega malčka in mu prinesite svetlečo preprogo GLOVIS, ki ne bo samo okras, ampak igrača sama po sebi.

Svetleča spalna odeja Svetleče preproge GLOVIS

 

Današnji otroci niso le zelo inteligentni, ampak tudi občutljivi. Za otroke je ves advent čaroben čas, ko se nekega dne pod drevescem prikažejo darila od Jezuščka. Doživljajo jih veliko intenzivneje kot odrasli, zato je na vas, da jim vsaj za nekaj dni pričarate njihov pravljični svet. Zato poleg daril ne pozabite na pravo božično vzdušje in predvsem na skupni preživeti čas. Posvetite jim vso pozornost, oni bodo to občutili in skupaj z lepimi darili jim boste ustvarili najlepši božič.