Božično drevo je pomembno: Kaj razkriva o vašem značaju?

Božično drevo je pomembno: Kaj razkriva o vašem značaju?

Brez drevesa ni Božiča. Katerega boste izbrali in kako ga boste okrasili, bo veliko povedalo o vašem značaju. Neverjetno, mar ne? Prepričajte se sami in ugotovite, kaj vaše drevo razkriva o vas. Preberite tudi, katero božično drevo vam najbolj ustreza glede na vaše lastnosti.

 

Umetno božično drevo

Najbolje vas opišejo besede, kot so: praktični, urejeni in podjetni.  

Raje imate brezčasno umetno drevo kot živo drevo. Cenili boste, da vam ni treba vsako leto tekati po tržnicah in iskati popolno živo drevo, zaradi katerega boste morali še bolj čistiti. Saj veste, da boste z naložbo v res trpežno drevo prihranili veliko živcev. Prihranjeni čas raje namenite nečemu, kar vam bo prineslo nekaj dobička ali koristi. Za vas je idealno umetno drevo, ki ga lahko razpakirate in ponovno po svoji želji zapakirate. 

Olajšajte si božič in se odločite za umetno smrečico z vgrajenimi lučkami CHRISTMAS TIP 5. Ob vključitvi drevesa bo na njem zažarelo 450 kosov LED lučk. So tako neopazne, da brez priključitve zanje sploh ne boste vedeli. 
 

umetno božično drevo z darili 3D božično drevo z lučkami CHRISTMAS TIP 5, 220 cm,

 

Veliko drevo s tono lučk

Najbolj vas opišejo besede, kot so: pogumen, prijazen in izjemen

Radi ste v središču pozornosti in vas ni strah pokazati, kako zelo ste se veselili tega božiča. Želite, da ste vsem všeč, iščete družbo in o vaših božičnih zabavah se govori vse leto. Za vas božič pomeni predvsem družina in dobra hrana. Za vas je pomembno, da so izbrana darila najboljša od vseh. 

 

Za to drevo pripravite dovolj prostora! Kavkaška jelka bo izpolnila vse vaše sanje o spektakularnem božiču. Iz naše ponudbe lahko izberete največje z imenom CHRISTMAS TIP 3, ki meri čez 2 metra, ima kvalitetne mehke 3D iglice s poganjki na koncu vej. 

Veliko božično drevo z verigo in lučkami FULL 3D božično drevo CHRISTMAS TIP 3, 220 cm,

 

Drevo z doma narejenimi okraski

Za vas so značilne besede: kreativen, ekološki in pristen

Vaše drevo je polno okraskov, ki ste jih z ljubeznijo izdelali sami ali kupili na tržnici. Povezani ste z naravo in skrbite za njeno prihodnost. Radi delate stvari po svoje in vas ni strah izraziti svoje mnenje. Lahko se ustavite in si najdete čas za družino, počitek in dobro knjigo ali film. 

Zahvaljujoč božičnemu drevescu na lesenem štoru si lahko tudi vi privoščite kanček narave! Za ljubitelje narave, kot ste vi, bo borovo drevo z debelimi vejami in storži PNIK popolno božično drevo. 

Božično drevo na štoru z božično zvezdo Božično drevo z lesenim deblom PNIK TIP 3, 210 cm,

 

Miš-maš okrašeno drevo

Najbolj vas opišejo besede, kot so: zabaven, brezskrben in naraven.

Na svoje drevo obesite vse, kar imate. In imate tega veliko! Ne zmenite se na modne trende, vsak okras je lep in je za vas posebnega pomena. Okraševanje je za vas izraz zabave in veselja, katero lahko še delite. Ne skrbite za malenkosti, ste brezskrbnega duha in ljudje z vami radi preživljajo čas.

Za največ zabave pri okraševanju bo poskrbelo božično drevo HAIROS. Na prvi pogled ga ne ločite od pravega bora. Zdaj ga lahko okrasite, kakor vam srce poželi. Ima veliko vej, ki čakajo, da jih bogato okrasite. Poleg tega ima trdno železno stojalo, ki mu bo zagotovilo dovolj stabilnosti. 

Božično drevo z železnim stojalom HAIROS, 180 cm

 

Minimalistično božično drevo

Za vas so značilne besede, kot: svoboden, uravnotežen in moderen.

Veste, kakšen je trenuten trend. Obožujete preprosta oblačila, mehke linije in čisti dizajn. Z ozirom na to, da ne radi kopičite stvari, boste svoje drevesce okrasili le s suhim sadjem in nekaj lučkami. Živite svobodno in ste zadovoljni tudi z malenkostmi. Vsak trenutek uživate na polno in ste odličen sopotnik za prijatelje. 

Radi imate preprostost in red, zato bo bela breza za vas čudovito božično drevo WHITE BIRCH. Ne potrebuje nobenih okraskov ali lučk. Popolna je takšna kot je! Čista, elegantna in čarobna. 

Minimalistično božično drevo, LED bela breza LED božično drevo breza WHITE BIRCH, 90 cm

 

Belo božično drevo 

Najbolje vas opišejo besede, kot so: samozavesten, ultra moderen in družaben.

Že oktobra ugotavljate, kakšni bodo božični trendi. Obožujete modo in vaše obleke ter vaš dom so usklajeni do najmanjših podrobnosti. Točno veste, kaj želite, in zato vas ni strah povzročiti velike predbožične drame. Radi prejemate in delite vabila na božične zabave. Imate svoj ozek krog prijateljev, za katerih mnenje vam je mar, ostali so vam ukradeni. 

Iščete drevo, ki vas bo popolno predstavljalo? Zasneženo božično drevo MARAVEL je enako samozavestno kot vi. Ta čudovita smreka z višino 245 cm vam bo v največji ponos. Zahvaljujoč trdnemu kovinskemu stojalu in velikemu številu vej bo lepo izstopalo v vaši dnevni sobi. 
 

Belo osvetljeno božično drevo Božično drevo, zasneženo MARAVEL TIP 3, 245 cm

 

Tradicionalno drevo z zvezdo na vrhu 

Najbolje vas opišejo besede, kot so: moralen, sproščen in dobrosrčen

Spoštujete tradicijo in družina je pri vas na prvem mestu. Brez kolednic in skupnega gledanja filmskih klasik si božiča ne morete predstavljati. Vsako leto ponavljajoče se tradicije vam dajejo občutek varnosti in udobja. Svoje drevo krasite tako kot vaši starši. Zato na njegovem vrhu ne more manjkati božični angel ali zvezda. Imate dobro srce, radi pomagate in v predbožičnem času vedno darujete za dobrodelne namene. 

Za družinskega človeka, kot ste vi, je odlična izbira jelka CHRISTMAS TIP 11. Jelka je eno izmed najbolj priljubljenih božičnih drevesc v Evropi in je nepogrešljiv simbol božiča. Drevo CHRISTMAS TIP 11 je izdelano v 3D tehniki, zaradi česar se ne razlikuje od pravega!
 

Tradicionalno božično drevo z zvezdo na vrhu 3D božično drevo CHRISTMAS TIP 11, 180 cm