Zagotavljamo dostavo do Božiča. 🎁🎄 Uživajte v rožnatem Božiču z brezplačnim darilom ob nakupu.

Vzmetnica, vzmet, 180 x 200, BE PALMEA NEW

Vzmetnica, vzmet, 180 x 200, BE PALMEA NEW

Številka izdelka: 0000231022

Vzmetnica, vzmet, 180 x 200, BE PALMEA NEW

Stanje zaloge

 • -
499 €
z DDV

Strokovnjaki menijo, da so vzmetnice z žepkastimi vzmetmi najboljša izbira za tiste, ki iščejo kakovostne trše vzmetnice. Ta vrsta vzmetnic je ena od luksuznih vzmetnic z jedrom žepkastih vzmeti in anatomskih con, ki s svojo odlično elastičnostjo zagotavljajo idealen ortopedski položaj hrbtenice in sklepov. Vzmetnico BE PALMEA NEW boste vzljubili na prvi pogled in prvi spanec.

Bistvo te vrste vzmetnic je jedro žepkastih vzmeti, ki so izdelane iz visokokakovostne žice nemškega proizvajalca AGRO. Vsaka vzmet je shranjena v zaščitnem žepku, kar ji omogoča samostojno prilagajanje telesu. Ima boljše ortopedske lastnosti. Zahvaljujoč tovrstni konstrukciji bo hrbtenica v naravnem položaju črke S, zato boste spali veliko bolj udobno in zdravo.

Vzmetno jedro je na obeh straneh obloženo z oblazinjenim filcem in poliuretansko peno T25-25 mm s povečano prožnostjo in lateksirano kokosovo ploščo. Kokosova deska je narejena iz naravnih kokosovih vlaken, pridobljenih iz vlaknaste ovojnice kokosa. Vzmetnica je dvostranska, ima tako imenovano poletno in zimsko stran. Ena stran je obogatena z naravnim ovčjim flisom. Vzmetnica je zlepljena z najnovejšo tehnologijo HOTMELT, ki uporablja nenevarno lepilo.

Poliuretanska pena je zelo priljubljena pri izdelavi vzmetnic. Ima več prednosti. Sprva so vzmetnice iz poliuretanske pene trše, nato pa postanejo bolj udobne za uporabo. Izdelana je iz kakovostnih surovin in materialov, varne tehnologije, ki ne poškoduje ozonskega plašča. Je zdravju prijazen material, ki se pogosto uporablja v otroških posteljicah, bolnišnicah in celo v naših vzmetnicah.

Vzmetnica ima odstranljivo prevleko, izdelano v različici CHLOE AKTIV s polnilom votlih vlaken PES 200gr/m2. Prevleka je snežno bela. Še posebej ljudje z občutljivo kožo bodo cenili prijeten dotik. Je zelo kakovostna in ima certifikat OEKO-TEX STANDARD. Testirana je bila na pH, vsebnost formaldehida, prisotnost pesticidov, vsebnost težkih kovin, konzervansov, tudi na prisotnost alergenih in potencialno rakotvornih barvil. To varno prevleko priporočajo tudi strokovnjaki. Lahko jo operete v pralnem stroju pri temperaturi 60 °C.


Barva pene se lahko razlikuje. Vzmetnica je lahko v celoti v drugi barvni različici, kot je to prikazano na sliki, vendar pa to nima vpliva na njene lastnosti.

 

Številka izdelka: 0000231022

Tehnični parametri

Teža
30,0 kg
Tip pohištva
Vzmetnica
Ime modela
PALMEA
Stanje
Novo
Uporaba
Otroška soba, Spalnica, Študentska soba
Material
Pena, Tkanina, Vzmet, Latex
Višina
18
Nosilnost
110
Dimenzije
180x200
Jedro
Vzmeti
Odstranljiv pokrov
Da
Antialergijski
Da
Slovaški izdelek
Da
Trdota vzmetnice
Srednje trd T3

Naše prednosti

95 % blaga je na zalogi

95 % blaga je na zalogi

Izvedite več
Dostava za nakup nad 400 Eur brezplačna!

Dostava za nakup nad 400 Eur brezplačna!

Izvedite več
100% varen nakup in možnost vračila kupnine

100% varen nakup in možnost vračila kupnine

Izvedite več
 • Jezik
 • Izdelki, ki vas čakajo v primerjalniku: Primerjaj

  Center za nastavitev piškotkov

  • Vaša zasebnost
  • Nujno potrebni piškotki:
  • Piškotki za učinkovitost:
  • Funkcionalni piškotki:
  • Piškotki za trženje: