Matrac

Potrebujete netipično ležišče?

Prilagodite ga po svojih željah. Izberite velikost in jo vpišite v opombe v košarici. Za vas bomo iz tipične dimenzije ustvarili netipično velikost tako, da bomo velikost prilagodili z obrezovanjem in prilagajanjem vseh podrobnosti.
Po meri lahko izdelamo vsa ležišča iz naše ponudbe.

Postopek - Kako naročim netipično ležišče?

  • Izberite standardno velikost ležišča, ki je nekaj centimetrov večja od vaših želenih dimenzij ležišča.
  • Izdelek dodajte v nakupovalno košarico.
  • V nakupovalni košarici v zadnjem koraku napišite opombo z želenimi dimenzijami.
  • Nato vas bomo obvestili o dejanski ceni netipičnega ležišča glede na izbrano velikost.
  • Dobavni rok za netipično ležišče je od 5 do 8 tednov.

OBVESTILO:

Za blago po naročilu (ležišča po meri) je treba celotno plačilo za blago opraviti vnaprej. Takšno naročilo lahko prekličete najpozneje v 48 urah. Blaga po naročilu ni mogoče vrniti. Čas dostave blaga, izdelanega po naročilu, se lahko razlikuje od časa dostave, navedenega na našem spletnem mestu.

Želite 30% popust na naslednje ležišče? Kupite dve enaki ležišči in dobite 30% popust na drugo ležišče. Velja za vse vrste vzmetnic, ki jih imamo na zalogi.
Kako pridobiti popust?
Izberite ležišče. V košarico dodajte 2 kosa. Cena drugega ležišča se bo v vaši košarici samodejno prilagodila za 30-odstotni popust. Popust ne velja, če vnesete in uporabite kateri koli kupon za popust. Preverite stanje košarice in nadaljujte z naročilom tako, da vnesete svoje osebne podatke. Popusta ni mogoče uporabiti za kompleta ležišč Tamia, Tasti in Albo lux.

Morda vam bo všeč