- 10 % na spalnice s kodo: LOVE10

None

Mladinska soba – ko otrok ni več otrok

Preobrazba otroka v mladostnika - vmesni korak med otroštvom in odraslostjo. Velik preizkus za starše, predvsem pa za otroka. Življenjsko obdobje, ki zahteva več razumevanja, strpnosti in sprejemanja. Če se zavedate novih potreb svojega sina ali hčere, mu lahko tudi pomagate pri tej spremembi. Tako v prej otroško sobo vnesete pridih odraslega kraljestva. Kaj ne sme manjkati v mladinski sobi in na kaj je treba pomisliti pri njenem opremljanju? Navdih poiščite v našem članku.

Nove zahteve tudi za posteljo

 

Nove zahteve tudi za posteljo

Prehod iz osnovne v srednjo šolo prinaša nova prijateljstva, nove ljubezni, a tudi nove zahteve. Tudi to velja upoštevati pri izbiri postelje za mladinsko sobo. Če ste omejeni s prostorom, je najboljša rešitev raztegljiv kavč, ki ga lahko v nekaj sekundah spremenite iz enojne v zakonsko posteljo. 

Za to je dovolj priročen predal z vgrajeno rešetko in ležiščem. Odlična rešitev je postelja z dodatnim ležiščem INTRO. Širina 90 cm se lahko v nekaj sekundah podvoji in ustvari brezhibno spalno posteljo za najboljšega prijatelja ali prijateljico Vašega otroka. Zaradi vsestranske bele barve je privlačna izbira za dekliške in fantovske sobe. 

Imate na voljo prostorno sobo? Ne omejujte se na raztegljiv kavč in privoščite svojemu sinu ali hčerki pravo "letališče". Takšna je bela postelja na lesenih nogah FIERA . S svojimi dimenzijami 90 x 200 cm bo vsakemu učencu nudila dovolj prostora za spanje. Poleg tega stoji na lesenih nogah, kar olajša čiščenje pod pohištvom. Razveselila vas bo tudi s svojo ceno, le dopolniti jo morate z ustreznim letvenim dnom in vzmetnico. 

 

Šola, internet, branje, razprava - katero mizo izbrati?

 

Šola, internet, branje, razprava - katero mizo izbrati?

Pisalna miza je skupaj s posteljo osrednji prostor v mladinski sobi. Kraj, kjer bo Vaš otrok preživel večino svojega časa. Pisalna miza je zatočišče pri učenju, domačih nalogah, branju knjig, brskanju po spletu, igranju iger, pa tudi pri odgovarjanju in kreganju. A ni to tista "dejavnost", s katero se starši pogosto srečujejo?! 

Ko se otrok spremeni v mladostnika, je pomembno, da izstopa. Bela pisalna miza FIERA, iz iste kolekcije kot postelja, je odlična izbira. Ne le, da se bo s svojim dizajnom popolnoma prilegala prostoru, ampak bo pritegnila pozornost tudi z usnjenimi ročaji na treh prostornih predalih. Na predalih, ki bodo skrivali marsikatero najstniško skrivnost. 

Trpežne iverne plošče so kos zahtevam mladostniškega življenja, njene dimenzije 110 x 55 cm pa zagotavljajo veliko prostora za učenje in druge dejavnosti. 

 

Stol, ki upošteva potrebe mladih

 

Stol, ki upošteva potrebe mladih

Noro vrtenje in neskončno skakanje od veselja in resno sedenje ob prvih resnih razočaranjih, ure, preživete pred knjigami ... ali pa pred računalnikom? Poleg tega pa tudi naravna podpora za hrbet, ramena in zdravo sedenje. To so zahteve, ki jih mora izpolnjevati stol v mladinski sobi. Katerega izbrati?? 

Tu sta na voljo dve možnosti. Prva možnost je igralni stol, ki je zasnovan tako, da telo ne trpi niti po večurnem sedenju. Spodbuja zdravo telesno držo, prinaša nekonvencionalno zasnovo ter številne nastavitve višine in podpore - vratne in hrbtne blazine ali nastavljive naslone. Eden izmed takih je naš igralni stol GUNNER

Vendar je včasih - in pri najstnikih je to pogosto - videz pomembnejši od funkcionalnosti. Če to velja tudi v primeru Vašega sina ali hčerke, jim bo vrtljivi stol na lesenih nogah DALIO v desetih različnih barvah zagotovo všeč. Zaradi lesenih nogic se odlično ujema z drugimi kosi iz kompleta FIERA. 

 

Kam z vsemi oblačili? Rešitev je velika garderobna omara.

 

Kam z vsemi oblačili? Rešitev je velika garderobna omara.

Biti drugačen in hkrati nekomu pripadati. Zahteve, s katerimi bo garderoba vsakega najstnika - ne glede na spol - popolnoma izpuhtela. Na desetine kavbojk, na desetine bluz, na desetine majic, na desetine oblek. To niso izjemne številke. V tej starosti je želja po tem, da bi bili priljubljeni, naravna. Svojo hčerko ali sina lahko podprete tudi z nakupom velike garderobne omare.

Seveda, lepe omare! Prav to je naša bela omara FIERA 2D iz istoimenske kolekcije. Elegantni usnjeni ročaji, neuničljiva iverna plošča, lesene noge in kup prostora za shranjevanje. Zapolniti ga bo težava tudi za največjega modnega navdušenca v najboljših letih. V omari se nahajajo 4 predali, velika polica in velik prostor za obešanje. V njej lahko shranite tako zimska kot poletna oblačila, kar je priročno, če v sobi ni veliko prostora.

 

Za knjige, nagrade, nakit ali fotografije? Stenska polica.

 

Za knjige, nagrade, nakit ali fotografije? Stenska polica.

Romani, v katerih je hči skupaj z glavnim junakom doživljala strastno ljubezen, trofeje z atletskih tekmovanj, zbirka modelov letal, fotografije z nepozabnih zabav ali najdragocenejši nakit. Tudi to so dragocenosti, ki so neločljivo povezane z osebnostjo vsakega mladostnika. Toda kam z njimi? V našem primeru je idealna rešitev stenska polica FIERA – ni ne prevelika, ne premajhna, odlično se ujema z drugim pohištvom iz iste kolekcije.

 

Sedežna vreča – obvezna oprema vsake mladinske sobe

 

Sedežna vreča – obvezna oprema vsake mladinske sobe

Če bi moral biti v sobi vsakega mladostnika obvezen le en kos opreme, bi bila to sedežna vreča. Z malo skromnosti lahko na njej spite, se z računalnikom v naročju dostojno pogovarjate s prijatelji, se na njej zabavate ob razmišljanju, še bolje ob mrmranju in ne nazadnje ob gledanju filmov. Če se odločite, da boste mladinsko sobo opremili s kosi iz kompleta FIERA, je odlična izbira sedežna vreča VETOK v petih različnih barvah.

 

Naš namig

 

Naš namig: 

Preobrazba dekleta v žensko je občutljivo življenjsko obdobje. Mlada dama bo vedno bolj skrbela zase, za nego las in kože. Ustvarite ji idealne pogoje za to življenjsko obdobje. Ne le, da boste naredili spoštljivo gesto, ampak si boste tudi poenostavili življenje: zlasti ko si boste delili čas v skupni kopalnici. Toaletna mizica z ogledalom in osvetlitvijo bi morala biti v sobi sveže mladostnice samoumevna. Poskrbite zanjo. 

 

Naše prednosti

95 % blaga je na zalogi

95 % blaga je na zalogi

Izvedite več
Dostava za nakup nad 400 Eur brezplačna!

Dostava za nakup nad 400 Eur brezplačna!

Izvedite več
100% varen nakup in možnost vračila kupnine

100% varen nakup in možnost vračila kupnine

Izvedite več
Izdelki, ki vas čakajo v primerjalniku: Primerjaj

Center za nastavitev piškotkov

  • Vaša zasebnost
  • Nujno potrebni piškotki:
  • Piškotki za učinkovitost:
  • Funkcionalni piškotki:
  • Piškotki za trženje: