Modularne omare na različne načine. Zakaj so tako posebne?

Modularne omare na različne načine. Zakaj so tako posebne?

Modularna omara. Kaj si predstavljate pod to oznako? Ta vrsta pohištva je sestavljena iz posameznih modulov ali delov, ki jih je mogoče kombinirati in prilagajati glede na posebne zahteve in dimenzije prostora. Enostavno sestavljanje in razstavljanje, vsestranska uporaba in sodoben dizajn. To je le nekaj prednosti, ki opredeljujejo modularno pohištvo. Tukaj je nekaj razlogov, zakaj bi si ga morali omisliti.

 

Povsod in na vse

Modularna omara je edina te vrste. Če rečemo, da gre za omaro številnih obrazov, ne bomo ničesar pokvarili. Nasprotno, s tem poudarimo njeno glavno značilnost. Že njeno ime "modularna" nakazuje, da gre za nekaj, kar je mogoče modulirati, tj. prilagajati in spreminjati. Na kratko, gre za vrsto omare, katere videz in razporeditev notranjega sistema lahko prilagodite svojim potrebam.
Takšen sistem garderobnih omar se lahko uporablja povsod. V otroški sobi za otroška oblačila, za šolske potrebščine in torbe, za igrače in knjige. V spalnici za oblačila, posteljnino ali brisače in kopalne brisače. V predsobi za plašče, jakne, pa tudi kot stojalo za čevlje.


Enostavna montaža

Modularno omaro lahko sestavite sami brez pomoči strokovnjaka. To ni nič zapletenega. Samo upoštevajte navodila za sestavljanje, ki so priložena v vsakem paketu.

  1. Običajno začnete z montažo osnovne konstrukcije omare, ki vključuje nosilce in predelne stene. Montaža je lahko preprosta, na primer z drsenjem delov skupaj, lahko pa je potrebna uporaba vijakov in pritrdilnih elementov.
  2. Vrata, predale, police in druge dodatke namestite v skladu z navodili. Prepričajte se, da so vsi deli varno pritrjeni in pravilno poravnani.
  3. Po končani montaži preverite, ali je omarica trdno in varno pritrjena ter stoji pokonci.

Sama montaža traja le nekaj minut. Enako hitro lahko omarico tudi razstavite. Zato je modularna omara idealna tudi za pogoste selitve v najemu.

Otroška modularna omara


Enostavno vzdrževanje

Ta vrsta omar je večinoma izdelana iz plastike. Plastika je zelo močna in odporna na mehanske poškodbe. Za čiščenje zadostujeta krpa in čista voda. Za večjo umazanijo uporabite neagresivno čistilo. Redno preverjajte pritrdilne elemente. Le tako boste zagotovili svojo varnost in varnost otrok, ki so v bližini omare.

Otroška modularna omara


Iz naše ponudbe smo izbrali