Če kupec ne uveljavi pravice do vračila blaga v skladu s točkama 10.2 in 10.3 splošnih pogojev poslovanja spletne trgovine kondela.si v roku 14 dni od prejema blaga oziroma od dneva sklenitve pogodbe, prodajalec kupcu nudi možnost odstopa od pogodbe in vračila neuporabljenega blaga v roku 60 dni od prejema blaga.

V tem primeru prodajalec zahteva, da je blago v originalni in nepoškodovani embalaži, neuporabljeno in popolno. 

Stroške vračila blaga nosi kupec. Blago lahko vrnete v osrednje skladišče v Niznem (Slovaška) na naslov: KONDELA s.r.o, Závodná 459, 027 43 Nižná nad Oravou.

Zgoraj navedeno ne velja za blago, ki je bilo kupljeno razstavljeno in nato sestavljeno; je bilo izdelano po posebnih zahtevah kupca; je bilo zasnovano posebej za enega samega potrošnika. Ugodnost tudi ne velja za blago, ki spada v kategorije poškodovano blago, nepakirano blago, blago, katerega stanje je razvidno na fotografijah (videno-kupljeno) in sedežne garniture po naročilu.

Ta določba točke 10.18 Splošnih pogojev poslovanja velja izključno za naročila, oddana od 1.12.2017, in je ni mogoče uporabiti za nazaj pred tem datumom.