Zakaj so dekoracije bistvene za popoln valentinov večer?

Zakaj so dekoracije bistvene za popoln valentinov večer?

Bliža se praznik vseh ljubljenih. Za nekoga je valentinovo le en velik kliše. Vendar si vsi želimo malo romantike - čeprav na svoj izviren način. Vendar pa brez dekoracije ne bo pravega "valentinovega". Podrobnosti, kot so sveče, cvetje ali lepo pogrnjena miza, imajo veliko vlogo pri ustvarjanju romantičnega vzdušja. Če želite partnerja razveseliti z valentinovo večerjo, pomislite na te bistvene okraske!
 

Svečniki

Svečnike enakomerno razporedite po prostoru. Elegantni svečniki ne sodijo le na mizo - kjer na romantičen večer ne smejo manjkati! Postavite jih na stranske mize, komode ali police. S šibko svetlobo sveč bo poskrbljeno za čarobne trenutke z vašo ljubljeno osebo.
 

zlati svečniki s svečami Svečnike SALIO, komplet 2 kosov

 

Odeje in blazine

Ali ste za nocoj načrtovali film? Med gledanjem se zavijte v veliko toplo odejo! Velika razlika bo tudi, če boste univerzalne blazine zamenjali z rdečimi ali rožnatimi prevlekami. Pri opremljanju za valentinovo priporočamo, da izberete en prostor, ki ga lahko popolnoma uskladite z barvno paleto rožnate, rdeče, bele in elegantne zlate barve, ali pa te barve okusno prelijete po vsem stanovanju ali hiši.
 

Valentinova blazina in odeja Odeje in blazine

 

Svetilke

Svetilke so velik hit ne le za Božič, ampak jih lahko uporabite tudi za valentinovo. Vanje se prilega velika sveča, ki s svojo močnejšo svetlobo odlično dopolnjuje mehak sijaj majhnih sveč v svečnikih. Med najbolj priljubljenimi so svetilke iz kovine ali lesa. Naš nasvet pa so svetilke iz naravnega bambusa, ki je trpežen, dolgotrajen in v vaš dom vnese nekaj lepote iz narave. Postavite ga na krzneno preprogo in takoj boste imeli romantično dekoracijo!
 

Spalnica s krznom in svetilkami Svetilka iz naravnega bambusa MILES

 

Kozarci za vino

Pokažite, kako zelo cenite svojo soprogo, in ji postrezite vino v izjemno lepih kozarcih. Če v svoji omarici še nimate kozarcev za posebne priložnosti, je skrajni čas, da si jih priskrbite. Prišli vam bodo prav ne le za valentinovo, temveč tudi za Božič in pomembne obletnice. Posezite po naših kozarcih LILO z dimno barvo in elegantnim pecljem. Zaradi brezčasne oblike jih lahko uporabljate ne glede na letni čas.
 

Jagode z vinom na postelji Kozarci za vino LILO, komplet 6 kosov

 

Vaze za rože

Ne glede na to, ali podarjate ali prejemate cvetje, je vedno vredno imeti pri roki oblikovalsko vazo. Kako bi bilo videti, če bi svoji dragi podarili šopek vrtnic in ji ponudili staro steklenico vina, namesto lepe vaze? Iz študentskih dni ste že odrasli. Čas je, da tudi vaš dom postane takšen.
 

Vrtnice v vazi Oblikovalske vaze ELYSES, komplet 2 kosov

 

Servirne posode

Pri večerji mora biti vse na svojem mestu. Zato morajo biti v vaši opremi oblikovno usklajene sklede za serviranje. Vanje lahko potresete sadje, oreščke ali čokoladne koščke - vse, kar je vam in vašemu partnerju všeč. Servirne sklede s pladnjem so tudi praktična rešitev, ko želite svoje dobrote prenesti v drug prostor.
 

Jagode v skodelicah na zlatem pladnju Komplet servirnih skled s pladnjem AMATUS

 

Dodaten nasvet: Vroča kad

Želite svojemu partnerju pripraviti nekaj res posebnega? Skupaj se sprostite v domači masažni kadi. Pozabite na zimsko potovanje za wellness - imate ga doma! Lastništvo masažne kadi ima več prednosti: v njej se lahko namakate, kadar koli želite; nihče ne spremlja vašega časa in imate popolno zasebnost pred drugimi ljudmi. Pozimi je za masažne kadi potrebna posebna nega, preberite naš članek o tem, kako skrbeti za masažno kad pozimi.
 

Par v masažni kadi pozimi Napihljiv masažni bazen KAMINO