Predsoba ni prostor za shranjevanje čevljev in plaščev. Tako bi morala izgledati

Predsoba ni prostor za shranjevanje čevljev in plaščev. Tako bi morala izgledati

V predsobi se začne vsako gospodinjstvo. Gostom nudi prvi vtis o vašem domu. Zato je pomembno, da predsobi namenite pozornost, ki si jo zasluži, in poskrbite, da bo odražala vaš osebni slog, hkrati pa bo praktična. Če nameravate spremeniti svojo predsobo ali pa samo iščete nov navdih, imamo za vas nekaj izjemnih nasvetov, s katerimi jo boste zlahka spremenili v svojo najbolj ponosno sobo.

 

Stene predsobe

Pohištveni komplet je glavni element v predsobi, ki poleg praktičnih rešitev za shranjevanje oblačil in dodatkov prinaša tudi prijeten estetski vtis. Poleg tega ne zavzamejo veliko prostora in so cenovno dostopni. Njihovi sestavni deli so običajno ogledalo, stojalo za čevlje in viseča stena. Priporočamo tudi nakup drugih možnosti shranjevanja za dom, kot so komode, stojala za čevlje ali garderobne omare. 

 

Omare za čevlje

Omare za čevlje so običajno del vsake stene v predsobi. Vendar pa, kot smo zapisali zgoraj, eno stojalo za čevlje ne bo dovolj za vso družino. Zato je dodaten regal za čevlje standardni del vsake predsobe. Omogočil vam bo, da bodo vaši čevlji na mestu in pospravljeni. Priljubljene vrste omar za čevlje so visoke omarice za čevlje s tečaji in lesenim okrasjem ali omarice za čevlje z odprtimi policami, ki so večinoma izdelane iz kovine. Izberite tisto, ki se najbolje ujema z vašim pohištvom in okusom.

Nizka omara za čevlje pred ogledalom s čevlji Stojalo za čevlje, KONTRE

 

Sedežne klopi in tabureji

Na klopi ob vhodu lahko udobno sedite in si preprosto obujete ali sezujete čevlje. Funkcijo klopi pogosto opravlja tudi samo stojalo za čevlje, ki ima na vrhu pritrjen sedež. Odlična izbira je tudi klop s prostorom za shranjevanje. Tako lahko na primer shranite rokavice, dežnike ali druge predmete, ki jih morate skriti pred očmi gostov. Tretja možnost so tabureji. Ti so kompaktni in ustvarjajo sodoben občutek.

 

Obešalniki

Obešalniki so praktična rešitev za obešanje plaščev, jaken in torb. Za manjše prostore priporočamo viseče stene, ki zavzamejo čim manj prostora in jih je mogoče zlahka kombinirati z drugimi kosi pohištva na hodniku. Vedno bolj priljubljeni so premični obešalniki, ki nadomeščajo omaro in obešalnik. Brezčasna klasika so obešalniki na stojalu, ki glede na vrsto ponujajo tudi prostor za klobuke, torbe ali dežnike.

Zlato stojalo z rožnatim plaščem Obešalnik, TONIR

 

Razsvetljava

Svojo predsobo lahko opremite na poljuben sodoben način, vendar če je temna in mračna, ne boste nikoli dosegli želenega rezultata. V predsobo vnesite svetlobo z različnimi vrstami svetilk. Univerzalna rešitev za osvetlitev katerega koli prostora, ne le predsobe, je viseči lestenec, ki lahko zadostno osvetli celoten predsobo. Za bolj prefinjen videz priporočamo izbiro točkovnih stenskih svetilk. Uporabite jih toliko, kolikor jih potrebujete. Njihova prednost je prilagodljiv spoj za usmerjanje svetlobe. Za predsobo uporabite žarnice LED, ki so idealne za pogosto in kratko prižiganje in ugašanje svetlobe.

 

Konzolne mize

Ko pridete domov, morate hitro pospraviti ključe, pošto ali torbico? Konzolne mizice omogočajo prav to. Nad konzolno mizico je idealno namestiti široko ogledalo, s katerim lahko preverite svoj videz, preden zapustite hišo. Večina konzolnih mizic ima predale, kamor lahko shranite kozmetiko ali druge manjše predmete. Priporočamo, da za zgornji del konzolne mizice kupite škatle za shranjevanje, da bo vse ostalo na svojem mestu.

Konzolna mizica z dvema predaloma v industrijskem slogu: kombinacija lesa s črnimi kovinskimi nogami Konzolna miza, NEVAN

 

Ogledala

Zrcala imajo dvojno funkcijo - vizualno razširijo prostor in so eleganten dodatek. Ta dodatek za dom je koristen pomočnik, kadar koli se moramo pregledati, preden zapustimo hišo. S postavitvijo večjega ogledala v predsobo dosežete iluzijo večjega prostora in pridobite več svetlobe. Postavite ga lahko tik ob obešalnik za oblačila ali ga obesite nad komodo. Na goste naredite vtis z ogledalom z lepim okvirjem, obokane ali kvadratne oblike.

 

Dodatki za predsobo

Stojala za dežnike, košare in omarice za ključe so dodatki, ki bodo povečali funkcionalnost in organiziranost vaše predsobe. Stojalo za dežnike bo vaše dežnike držalo skupaj in varovalo tla pred kapljanjem vode. Košare in omarice za ključe so praktična rešitev za shranjevanje ključev, mobilnih telefonov ali manjših predmetov. To so malenkosti, vendar so razlog, da vam nikoli več ne bo treba teči v kopalnico z mokrim dežnikom ali nenehno iskati ključev od avtomobila ali stanovanja. Vaše življenje bo spet nekoliko lažje.

 

Predsoba je prostor, kjer so gostje dobrodošli in kamor se vračamo vsak dan po službi. Skrbno premišljeni elementi, kot so stene v predsobi, obešalniki, stojala za čevlje, klopi, stoli, dodatki, ogledala, osvetlitev in konzolne mizice, ustvarijo pravo domače vzdušje. Izberite elemente, ki se ujemajo z vašim slogom, in iz hodnika naredite vstopno točko, ki bo odražala najboljše lastnosti vašega doma.