Pohištvo, ki spreminja igro: 10 neznanih kosov za sodoben dom

Pohištvo, ki spreminja igro: 10 neznanih kosov za sodoben dom

Pri oblikovanju in opremljanju domov se običajno osredotočamo na tradicionalne in znane kose pohištva. Vendar pa obstaja cel svet pohištva, ki je poln skritih zakladov - kosov, ki niso le estetski, temveč prinašajo tudi praktične rešitve za bivanje. V tem blogu si bomo ogledali deset zanimivih in neverjetno uporabnih kosov pohištva, ki bodo v vašem domu takoj našli uporabo.

 

1. Konzolna miza z dodatnim prostorom za shranjevanje

Pri konzolni mizi ne gre le za videz. Številne sodobno oblikovane konzolne mizice imajo predale za shranjevanje, ki vam omogočajo, da imate ključe, razglednice ali druge majhne predmete pri roki. Ta kombinacija subtilne elegance in praktičnosti je resnično prijetno uporabna.

2. Stoli za zlaganje za nepričakovane goste

Ko pride nepričakovan obiskovalec, so zložljivi stoli prava rešitev. Ob običajnih dnevih jih lahko brez težav shranite zložene v katerem koli kotu. Ko pa se pojavi prijazna družba, jih morate le razgrniti in v hipu boste imeli dodatno udobno sedežno garnituro.


3. Pisarniški zabojnik na kolesih

Tistim, ki delate v pisarni, ta kos ni tuj. Morda le niste vedeli, kako se imenuje. Pisarniški zabojniki na kolesih pa so primerni tudi za domače pisarne ali pod pisalne mize v otroških sobah. Z zabojnikom na kolesih dobite še več prostora za vse dokumente ali delovne zvezke. Poleg tega jih boste zlahka premaknili tja, kjer boste delali - ob kavč, stol ali pod mizo.

4. Stranska mizica s skritim prostorom za shranjevanje

Pri stranski mizi ne gre le za to, da jo lahko zlahka premikate. S skritim prostorom za shranjevanje postane odličen prostor za shranjevanje okrasnih predmetov, knjig, blazin ali revij. Tako bo vaša dnevna soba vedno videti urejena.

Odlagalna mizica, črna/hrast, NORAS

 

5. Večnamenska miza s stojalom za največjo učinkovitost

Z večnamensko pisalno mizo lahko kar najbolje izkoristite svoj delovni prostor in hkrati poskrbite za dobro organizacijo. Pisalna miza s polico je idealna za študente, domače mojstre in vse, ki potrebujejo več prostora za svoje delo, knjige in druge stvari.

6. Nemi služabnik - pohištvo na vašo željo

Nemi služabnik je več kot le eleganten kos pohištva. Ta neverjetno uporaben predmet vam bo pomagal, da bodo stvari urejene in pri roki. Z roko za obešanje oblačil, polico za čevlje in prostorom za shranjevanje drobnih predmetov je kot pomočnik, ki je vedno pripravljen na pomoč.

 

7. Zložljiva miza s tablo (ne samo za najmlajše)

ZALMAN-ova zložljiva miza z vgrajeno tablo je odličen primer združevanja pohištva in ustvarjalnosti. Nanjo lahko napišete šolski urnik, načrtujete naloge ali preprosto narišete svoje misli. Miza se na eni strani pritrdi na steno, zato je čudovit pripomoček za varčevanje s prostorom. Ko je ne potrebujete več, jo preprosto zložite v ličen stolpec.

8. Kotne ali vrtljive police - optimalna izraba prostora

Z vogalnimi ali vrtljivimi policami lahko tudi najmanjši kotiček doma spremenite v praktičen prostor za shranjevanje. S tem pohištvom lahko odlično izkoristite prostor, ki bi sicer ostal neizkoriščen. V naši ponudbi boste našli številne tovrstne police.
 

 

9. Modularne omare in organizatorji za otroke

Za starše je organizacija otroških sob pogosto velik izziv. Z modularnimi omarami in organizatorji lahko ustvarite prilagodljiv in vesel prostor, ki se lahko prilagaja spreminjajočim se potrebam vaših otrok. Poleg tega so omare iz naše ponudbe vesele in zelo privlačne za otroke, zato bo zanje shranjevanje stvari bolj zabavno.

10. Organizator za kavč

Organizator za kavč je majhen, kompakten pripomoček, ki ga ne boste niti opazili - ko se ga boste navadili, pa boste njegovo odsotnost zelo pogrešali. Pametno vam nudi prostor za shranjevanje številčnic, knjig, revij in drugih drobnih predmetov. Nikoli več vam ne bo treba iskati, kje ste kaj pustili.

Ilustracija fotografija: Organizator za kavč

 

Pohištvo je veliko več kot le dekorativni element. Pravi kosi lahko vašemu domu prinesejo neverjetno funkcionalnost in udobje. Od praktičnih prostorov za shranjevanje do pohištva, ki pomaga pri organizaciji stvari, teh deset kosov pohištva vam bo pomagalo spremeniti dom v prostor, kjer se boste počutili udobno in učinkovito. Podajte se na raziskovanje novih načinov, s katerimi si boste olajšali vsakdanje življenje!