Novi dizajni regalov. Praktičen in dekorativen element za vaša gospodinjstva.

Novi dizajni regalov. Praktičen in dekorativen element za vaša gospodinjstva.

Gotovo se je vsak od nas že vsaj enkrat vprašal: kam naj položim vse te spominke in knjige, ki jih imam čim dalj več? To vprašanje je vmesno predvsem, kadar gre za majhna stanovanja. Odgovor so regali in police, ki najdejo svojo uporabno vrednost v kateremkoli prostoru. Kupujete jih lahko postopoma, trg ponuja različne izvedbe in barve, zaradi česar lahko regal prilagodite ostalemu pohištvu. Danes si bomo ogledali nove moderne dizajne, ki bodo vašemu domu dodali svežo energijo.

Poličnik, bela/bambus, GAPA TIP 1 Poličnik GAPA TIP 1

Regal Arven


Regal Arven je izdelan iz dveh kvalitetnih materialov. Konstrukcija je iz masivnega lesa v naravni izvedbi, police so iz MDF v beli barvi. Sveža svetla kombinacija, ki doda svetlobo dnevni sobi, spalnici, uporabno vrednost pa najde tudi v kopalnici. Tri enako široke police so dovolj globoke, da varno shranijo vse, kar nanje položite.

Dovolj je že par klikov in regal Arven imate lahko doma. Nakupujte tukaj.

Stojalo s policami, bela/naravna, ARVEN Stojalo s policami ARVEN

Regal Alaska

Za surov naraven izgled regala Alaska je odgovoren pravi masivni les, iz katerega je sestavljena njegova konstrukcija. Izvrstno se prilega podeželskemu ali rustikalnemu interieru, čudovito ga je mogoče vključiti tudi v moderen slog. Nudi 4 police raznih velikosti. Nanje naložite resnično vse, kar potrebujete.

Regal Alaska kupite z udobja lastnega doma. Nakupujte tukaj.

Večnamenski regal, bela, masiven les, ALASKA Večnamenski regal ALASKA

Regal Fong

Iščete dodaten regal za v kopalnico? Priporočamo regal Fong iz bambusa. Bambus je hvaležen material in najboljši za uporabo v vlažnem okolju. Bambusova konstrukcija ima lakirano površino, regal dopolnjujejo tri police. Kotni regal dopolni del prostora, ki bi sicer ostal neizkoriščen. Bambus je enostavno vzdrževati in čistiti, dovolj je že čiščenje z mokro krpo.

Le par klikov in regal Fong imate lahko doma. Nakupujte tukaj.

Kotni regal, bela/naravni bambus, FONG Kotni regal FONG

Regal Erava

Ponujamo dve različni velikosti regala Erava. Uporabite jih lahko samostojno, ali pa si enostavno oblikujete sestavo, ki jo lahko namestite v dnevno sobo, kopalnico ali jedilnico. Regali Erava imajo konstrukcijo iz MDF v beli barvi, dopolnjujejo jih police iz lakiranega bambusa v naravnem odtenku.

Erava je čudovita in igriva. Moderni regal imate lahko kmalu tudi pri vas doma. Nakupujte tukaj.

Regal, naravni bambus/bela, ERAVA TIP 2 Regal ERAVA TIP 2

Regal Feria

Na vrsti je naslednji vsestranski regal iz MDF. Imenuje se FERIA. Ta regal je poseben zaradi svojega dizajna. Nudi prostor za plišaste igrače vaših otrok, pa tudi knjige, fotografije, spominke z dopusta. Je edinstven zahvaljujoč klopi, ki je vgrajena v zgornji del regala. Regal Feria je primeren predvsem za otroške sobe, uporabite pa ga lahko tudi v kateremkoli drugem prostoru vašega doma.

Regal s klopjo Feria kupite po odlični ceni. Nakupujte tukaj.

Otroška knjižnica s sedeži, bela / siva, FERIA Otroška knjižnica s sedeži FERIA

Regal Tabia

Regal Tabia je povsem drugačna vrsta regala. Regal z več policami je namenjen uporabi v interieru. Priljubljen bo predvsem med gojitelji sobnih rastlin. Služil vam bo tudi kot razstavni prostor za spominke in dekorativne predmete. Tabia ima netipično obliko z raznoliko razmeščenimi policami. Osnovo sestavlja lakirani bambus v naravnem odtenku.

Za vrtnarje in gojitelje zelišč pa tudi za vsakega, ki išče praktičen multifunkcijski regal. Regal Tabia. Nakupujte tukaj.

Večnamenski regal, naravna barva, TABIA + darilo Večnamenski regal TABIA + darilo

Regal Erdem

Za vaše knjige, spominke, fotografije in druge dekoracije je popolnoma primeren regal serije Erdem. Kombinacija izvedbe bor in bela deluje sveže in hkrati udobno. Regal je izdelan iz laminirane iverne plošče globine 15 mm. Za večjo stabilnost priporočamo montažo regala na steno.

Še en – regal Erdem za v dnevno, delovno ali otroško sobo. Nakupujte tukaj.

Regal, borova/bela, ERDEM NEW TIP 3 Regal ERDEM NEW TIP 3

Regal Benito

Iverna plošča v kombinaciji s kovino, to je moderni regal Benito. Posamezne police v črni izvedbi podpirajo kovinske palice. Moderen in energičen dizajn, ki dvigne potencial vaše dnevne, delovne ali študentske dobe, pa tudi spalnice. Deske so obdelane s trakom, zato lahko regal mirno postavite na sredino sobe.

Regal Benito najdete v naši široki ponudbi modernih regalov. Nakupujte tukaj.

Regal BENITO Regal BENITO

Regal Ulimi

Regal z vratci, to je moderni regal Ulimi. Ponuja odprt prostor za shranjevanje in odlagalno površino, ki je skrita za vratci. Regal je dovolj širok in visok, da nanj namestite vse potrebne predmete. Lepo izgleda v moderno opremljeni dnevni ali otroški sobi. Ponujamo ga v treh barvnih različicah.

Regal v modernem dizajnu? Regal Ulimi imamo na zalogi. Nakupujte tukaj.

Polica, hrast sonoma/bela, ULIMI Polica ULIMI

Regal Kloe

Imate radi spremembe? Spadate k tistim, ki jih začne izgled prostora po nekaj mesecih dolgočasiti? V tem primeru imamo za vas regal Kloe - variabilni kos z večstransko uporabo. Regal Kloe je zložljiv in ga lahko postavite v treh različnih variantah: ozek regal z zloženimi deli, širok z raztegnjenimi policami in kotni regal v obliki črke L. Izdelan je iz laminirane iverne plošče v različnih velikostih in barvnih različicah.

Regal Kloe že potuje k vam. Enostavno in hitro ga kupite v naši spletni trgovini. Nakupujte tukaj.

Regal, bel, KLOE II Regal KLOE II

Regal/knjižnica Merel

Regal s predali ali knjižnica. Prilagodi se temu, kar hočete in pripravljen vam bo vsestransko služiti. Knjižnica Merel je na voljo v zanimivem stilu s provensalskimi elementi. Razen polic za shranjevanje ponuja tudi predale v sponjem delu. Izdelana je iz MDF v beli barvi. Priporočamo montažo knjižnice na steno za zagotavljanje večje stabilnosti. Montažni material za pritrjevanje na steno je vključen v pakiranje.

V dnevno sobo, jedilnico ali otroško sobo. Posodobite svoj dom z regalom Merel. Nakupujte tukaj.

Knjižna omara, bela, MEREL Knjižna omara MEREL