Ne veste, kako v svoj dom vnesti poletje? Odgovor je v must-have kosih!

Ne veste, kako v svoj dom vnesti poletje? Odgovor je v must-have kosih!

Poletje prinaša svežino in veselje, zakaj ne bi tega vzdušja uživali tudi v naših domovih? Če iščete način, kako notranjosti ali zunanjosti dodati nekaj poletnega sloga, smo za vas pripravili seznam trendovskega pohištva in dodatkov za dom, ki bodo ustvarili osvežujoče in prijetno okolje. Od zračnih tekstur do naravnih materialov - ti kosi vam bodo pomagali ustvariti poletni dom, ki vas bo obdajal z radostnim vzdušjem.

 

Viseči stol

Zakaj bi se usedli na navaden stol, če lahko na vrtu uživate v udobju visečega stola? Viseči stoli so eleganten in udoben kos pohištva tako za notranje kot zunanje prostore. Na voljo so v različnih izvedbah in iz različnih materialov, zato lahko zlahka izberete tistega, ki najbolj ustreza vaši osebnosti in slogu.

Ženska bere knjigo na visečem stolu iz ratana Viseči stol, GABE

 

Karafe in vrči

Vedno imejte pri roki veliko čiste vode. Nič več plastičnih steklenic, namesto tega si pripravite vodo z limono in meto. Ne le, da boste bolj prijazni do okolja, ampak boste telesu zagotovili potrebno hidracijo brez nepotrebnih kalorij v sladkanih pijačah.

 

Skodelice s poletnim motivom

Če želite uživati v osvežilnih pijačah iz karafe ali vrča, ne pozabite na elegantne kozarce za vodo. Izbirate lahko med pisanimi vzorci in vzorci, ki bodo dopolnili vašo poletno mizo in prispevali k počitniškemu vzdušju. Da pa ne boste razlili niti kapljice, vam priporočamo naš komplet kozarcev za pijačo s pokrovom in slamico. Imajo resnično osvežujoč motiv!

 

Sedeži na vrtu ali balkonu

Pohištvo iz ratana je idealna izbira za poletno poležavanje. Njegov naravni videz in lahka tekstura bosta vašemu domu dala pravo počitniško vzdušje. Razmislite o naložbi v zofe, fotelje ali kavne mizice iz ratana, da si na terasi, balkonu ali vrtu ustvarite udoben in eleganten prostor za sprostitev.

Ženska leži na trebuhu in bere knjigo na sedežu iz ratana s sivimi blazinami na vrtu. Štiridelna vrtna garnitura, BAREN

 

Šotori za zabavo in pergole

Ni vam treba organizirati diskoteke do jutra, da bi cenili čar naših šotorov za zabavo. Za družinske žare ali priložnostno sprostitev na vrtu vam bodo nudili dobrodošlo senco in hlad. Enako pametna, a elegantnejša rešitev so vrtne pergole, ki jih lahko pritrdite na tla terase ali tlakovce.

 

Žari

Ko govorimo o žaru, seveda ne morete brez kakovostnega žara. Z naložbo v kakovosten žar boste postali kralj ali kraljica žara na svojem vrtu. Od tradicionalnih žarov na oglje do sodobnih električnih žarov - pri nas boste našli tistega, ki bo najbolje ustrezal vašim potrebam. Uživajte v prijetnem žaru s svojimi najdražjimi in ustvarite nepozabne in okusne spomine.

Fotografija različnih vrst žarov na vrtu Žari in kamini

 

Svetilke

Svetilke so vsestranski pripomoček za vsak letni čas. Pozimi ali poleti vedno ustvarijo vzdušje udobja in romantike. Izberite svetilke iz naravnih materialov, kot sta ratan ali bambus, ali pa posezite po kovinskih kosih. Postavite jih lahko na tla v notranjosti ali zunanjosti, lepo pa bodo videti tudi na policah ali stopnicah. V njih prižgite svečo in uživajte v prijetnem poletnem vzdušju.

 

DODATNI NASVETI ZA POLETNI DOM

Poleg zgoraj navedenih dodatkov in pohištva lahko v svoj dom vnesete še več poletja, če preizkusite ta dodatna priporočila. Dajte priložnost vsaj dvema od njih in preverite, kako hitro in preprosto lahko svoj dom spremenite v počitniško destinacijo.

  1. Uporabite tople barve in pisane poudarke. Posegajte na primer po oranžnih vazah, rumenih cvetličnih lončkih ali drznih preprogah.
  2. Navdih črpajte iz motivov s plaže ali morskih motivov.
  3. Uporabite naravne materiale, kot so ratan, bambus, marmor, vrvi itd.
  4. V prostor spustite čim več naravne svetlobe.
  5. Notranjost popestrite z rastlinami ali živim rezanim cvetjem.
  6. Temne tkanine zamenjajte s svetlimi in svežimi barvami.

Pri ustvarjanju popolnega poletnega vzdušja ne pozabite na te obvezne kose in naše nasvete. Z njihovo pomočjo boste ustvarili elegantno in udobno okolje, v katerem se boste lahko sprostili, preživeli čas z družino in prijatelji ter uživali v vseh radostih, ki jih prinaša poletje. Naj vaša notranjost in zunanjost postaneta prostor, kamor se boste vračali z nasmehom in kjer boste  ustvarili prijetna poletna doživetja!