Kondela prinaša: Najboljše v letu 2022

Kondela prinaša: Najboljše v letu 2022

Konec starega leta je in kot ponavadi bilanciramo. Poglejte, kateri komentar ali objava je bila najbolj priljubljena na naših družbenih omrežjih ali katera novost je bila najbolje prodajana. Udobno se namestite – vračamo se v preteklost!
 

KATEGORIJA WEB

Najbolj priljubljen sedež: BRENDA

Sedežna garnitura BRENDA v obliki črke U je postala vaša najbolj priljubljena sedežna garnitura. Je zelo prostorna in ponuja prostor za vsakega člana družine. Poleg tega je raztegljiva in ima prostor za shranjevanje. Je univerzalna, kar pomeni, da jo lahko zložite z vogalom na desno ali levo stran. Penasto polnilo prispeva k njeni popolnosti. Blazine, ki so del paketa bodo poskrbele za vaš hrbet. Zgrajena je na kovinskih nogah s kromirano površino.

Univerzalna sedežna garnitura, BRENDA Univerzalna sedežna garnitura, BRENDA

 

Najbolj priljubljena kuhinja: AURORA

Večina vas se je zaljubila v snežno belo AURORA. Ekstra visok sijaj prednjoj vrat bo v kuhinjo vnesel svetlobo in svetlost. Vrata omar so izdelana iz visokokakovostnega MDF materiala, korpus iz DTD laminata. Izbirate lahko med številnimi vrstami omaric, kar vam omogoča, da svojo kuhinjo sestavite po svojih zmožnostih in zahtevah. Prepričajte se sami, kako bo kuhinjska enota AURORA vsako kuhinjo spremenila do neprepoznavnosti.

Kuhinja bela Kuhinja Aurora, bela

 

Najbolj priljubljena postelja: FERATA

Letos je bila za vas najboljša izbira postelja FERATA. Gre za tip boxspring postelje, zaradi česar je višja in zagotavlja kvaliteten spanec. Konstrukcija postelje je lesena, trdna in zagotavlja nosilnost do 120 kg na eno posteljo. Cenili boste tudi skladiščni prostor, ki je vključen v posteljo.

Boxspring postelja 120x200, FERATA TV COMFORT Boxspring postelja 120x200, FERATA TV COMFORT

 

Najbolj priljubljena novost: TABE

V letu 2022 je bila za vas največje presenečenje omarica za čevlje TABE. S svojim minimalističnim dizajnom se prilega vsakemu hodniku ali sobi. Zaradi svoje velikosti ne zavzame veliko prostora, po drugi strani pa lahko sprejme do 16 parov čevljev.

Stojalo za čevlje Stojalo za čevlje, TABE

 

Naš favorit: NOLAN NEW

Vaš najljubši je viseči stol NOLAN NEW. NOLAN vas je osvojil s svojim modernim dizajnom in popolnim udobjem. Stabilnost je zagotovljena z jeklenim okvirjem. Nosilnost celotnega naslanjača je do 130 kg. Jajce je prostorno in obloženo z udobnimi blazinami, sestavljeno je iz kombinacije ratana in jeklene konstrukcije. Paket vsebuje vse potrebne komponente za takojšnjo uporabo, vključno z blazinami in vzmetjo za obešanje stola.

Viseči stol NOLAN NEW Viseči stol NOLAN NEW

 

KATEGORIJA INSTAGRAM: SLOVENIJA

V Sloveniji je največ točk dosegel prispevek z našo stilsko sedežno garnituro KAPRERA. Prepričajte se sami – zagotovo vam bo všeč!

 

KATEGORIJA OCENJEVANJE: NAJBOLJ SMO SE VESELILI

Najbolj nas veseli, ko so naše stranke zadovoljne. Zato smo izjemno veseli, ko od vas dobimo pozitivne povratne informacije in vidimo, da se zaradi našega človeškega in profesionalnega pristopa radi vračate k nam. Skrbimo za vsako stranko – bodisi na spletu ali v trgovini. Želimo, da bi bilo nakupovanje pohištva pri nas prijetno doživetje za vse. Izbrali smo nekaj ocen, ki so nas v letu 2022 zelo razveselile.