Božič sredi poletja? Odprite darilo v obliki razprodaje vrtnega pohištva, polno presenečenj

Božič sredi poletja? Odprite darilo v obliki razprodaje vrtnega pohištva, polno presenečenj

Ne skrbite, pravi Božič je še daleč. Vendar smo Vam pripravili darilo: razprodajo vrtnega pohištva. Morda bo največje presenečenje višina popustov - prihranite lahko do 59 %. Želite navdušiti svoj še vedno zeleni vrt in uživati v poletju in začetku tople jeseni? Vrtni ležalniki, klopi, gugalnice, gazebi, žari, otroške hišice ter napihljive masažne kadi in bazeni Vas čakajo po presenetljivih cenah v naši veliki razprodaji. Za Vas smo izbrali največje uspešnice iz letošnje božične in poletne ponudbe.

Počivajte, sedite, uležite se in se zagugajte

 

Počivajte, sedite, uležite se in se zagugajte

Je Vaš vrt oaza miru in tišine za Vas? Z vrtnim pohištvom iz naše ponudbe boste v njem še bolj uživali. Vrtna klop je odlična, kaj pa bi rekli za vrtni gugalnik? Enega od teh lahko najdete v naši ponudbi po naši posebni, akcijski ceni že od 209 €. Kovinski gugalnik WILIO v čudoviti mint barvi očara s trdno konstrukcijo, romantičnim cvetličnim motivom in stabilnostjo. 

Obožujete piknike, vendar si jih ne morete privoščiti niti doma niti na počitnicah? Prenosni zložljivi set za kampiranje HORT je set, ki ga z zamahom roke lahko zložite v priročno aktovko. Hitro, enostavno in varčno s prostorom. Čudeži se ne dogajajo? Naj Vas navduši cena: zložljivi set za kampiranje HORT stane neverjetnih 39,90 EUR! Zadostoval bo za družino s štirimi člani. 

Sedenje, poležavanje, nekaj vmes - odličen za branje knjig, sončenje ali opazovanje zorenja sliv v krošnjah dreves. Vse to Vam ponuja naš vrtni ležalnik Gerald, katerega pri nas dobite s 39 % popusta. Za tega sproščujočega vrtnega spremljevalca boste zdaj plačali le 49,90 €. Poleg tega ga boste v naši ponudbi našli v štirih različnih barvah: črni, rjavi, zeleni in svetlo sivi. 

 

Ohladite se v vodi

 

Ohladite se v vodi

Naša posebna ponudba vključuje tudi masažne kadi in bazene. Življenje ima lahko takoj drugačen okus - tudi ko termometer kaže 37 °C. Za otroke in odrasle, za ohladitev ali večerno zabavo. A si želite na svojem vrtu imeti masažno kad, ki jo lahko zaradi sistema za ogrevanje vode uporabljate tudi v zimskih mesecih? Mi Vam ponujamo 800-litrsko napihljivo masažno kad KAMINO že od 389 €. In da bo presenečenje še večje: s svojimi 110 curki Vas bo tudi zelo dobro zmasirala. Ponuja dovolj prostora za 4 osebe!

Raziščite podvodni svet, potopite se v svet igre in domišljije, naj se starejši sprostijo, otroci pa uživajo v igri, katero jim omogoča prostrani napihljivi bazen POLON. Privoščite si zasluženo sprostitev doma ali na počitnicah, zdaj po ceni le 21,90 €. 

 

Skrijte se pred soncem

 

Skrijte se pred soncem

Ko so koraki po vročem tlakovcu podobni plesu po žarečem oglju, je čas, da se skrijete v senco. Naši gazebi so kot nalašč za to, saj tudi poletni naliv ne bo pokvaril Vašega družinskega žara ali rojstnodnevne zabave. 

Šestkotni šotorski gazebo RINGE Vas ne ščiti le pred vremenskimi vplivi, temveč tudi pred vdori komarjev. To zelo zaželeno zaščito zagotavljajo stene z zadrgo in mrežo proti komarjem. Poleg tega lahko z dimenzijami 3,9 x 2,5 x 3,9 m v gazebo RINGE po potrebi postavite tudi manjše plesišče. Zanesete se lahko tudi na jekleno konstrukcijo, ki se hitro in enostavno zloži in pokončno stoji tudi ob močnejšem vetru. Za vrtni gazebo RINGE boste zdaj plačali le 96 €. 

Lesena otroška vrtna hišica MAILEN bo Vaše otroke zaščitila ne le pred soncem, temveč tudi pred dolgčasom. Vključuje tudi tobogan, zato predstavlja popolno božično darilo za Vaše najmlajše - ne glede na to, da je nekoliko prezgodaj. Čeprav Vam jo bomo dostavili v razstavljenem stanju, jo je enostavno in še posebej zabavno sestaviti. Trenutno lahko svojim otrokom privoščite to vrtno hišico veselja in zabave po ceni od 579 €. 

Vendar pa nismo pozabili niti na ljubitelje klasike. Oranžni vrtni set s senčnikom, mizo in stoli ODELO je večni spremljevalec na vrtu in na počitnicah. Pohištvo je enostavno razstaviti in zložiti, ne zavzame veliko prostora, kovinska konstrukcija pohištva pa zagotavlja zadostno stabilnost in vzdržljivost. Vrtni set senčnika, štirih stolov in ene mize, ki ga dobite za neverjetnih 99,90 €, le kaj več bi si lahko želeli? 

 

Uživajte na vrtu: žar, pogostitev, zabava

 

Uživajte na vrtu: žar, pogostitev, zabava

Prižgite štedilnik, specite okusno meso in zelenjavo, privoščite si Vašo najljubšo pijačo in uživajte v nepozabnih trenutkih z družino. Če na primer pogrešate žar, ga boste v naši bogati ponudbi našli že od 12,90 €. Nemogoče? Sploh ne, žar na oglje BODEK iz naše ponudbe Vas bo prepričal v nasprotno. Ste strasten kulinarični navdušenec? V naši spletni trgovini boste našli tudi vrtne žare s pokrovom, policami ali kolesi. 

Popolno doživetje, še posebej ob pogledu na nočno nebo ob glasbeni spremljavi čričkov, Vam bo zagotovila vrtna garnitura iz ratana LALOT. Med foteljema je priročna vgrajena mizica - za pijačo, vino, prigrizek, pa tudi za sveče ali dobro knjigo. Lahko jo kupite za samo 119 EUR. Izkoristite svoj vrt. Pri tem Vam bo pomagala naša vroča "božična" razprodaja sredi poletja z velikim naborom miz, stolov, gugalnikov in ležalnikov po ugodnih cenah.