To boste želeli preizkusiti na pikniku! Ideje za popoln dan z družino

To boste želeli preizkusiti na pikniku! Ideje za popoln dan z družino

Poletje je tu in z njim dolgi sončni dnevi, ki so kot ustvarjeni za piknike. To je odličen način, da se povežete z naravo, preživite čas s prijatelji in družino ter uživate v okusni hrani in pijači na svežem zraku. Pripravite se na nepozabne trenutke s košarico za piknik in odejo. V tem blogu vam prinašamo nekaj nasvetov in idej, kako organizirati popoln poletni piknik.

Par leži na odeji, med njima pa je košara za piknik.

 

Košara za piknik in odeja

Ključni del vsakega piknika je košara za piknik, ki se uporablja za prenašanje in shranjevanje vseh potrebnih predmetov. Izberite košarico z veliko prostora za hrano, pijačo in krožnike. Ne pozabite na kakovostno odejo za piknik, da boste lahko udobno sedeli in uživali na soncu.

 

Igrače in zabava za otroke na pikniku

Pikniki niso zabavni le za odrasle, temveč tudi za otroke. Če s seboj prinesete nekaj igrač in dejavnosti za najmlajše, boste poskrbeli, da bodo na ta poseben dan uživali po svojih željah. Priljubljene igrače, ki so kot nalašč za piknik, so set za badminton, frizbi, igre z žogo ali karte. Če nameravate kampirati v bližini vode, boste zadovoljni z napihljivim bazenom. Na bližnjih poteh lahko uživata v vožnji s skiroji.

Dva dečka se igrata v zelenem napihljivem bazenu. Otroški bazeni LOME

 

Deska za sir, kozarci za vino in karafa

Če imate radi sir in vino, je pladenj za sir obvezen del vašega arzenala za piknik. Ta pladenj ni le stilski dodatek, temveč tudi praktičen pripomoček za pravilno serviranje različnih vrst sira in drugih dobrot. Ne pozabite vzeti kozarcev za vino in karafe, da boste lahko uživali v popolnem poletnem večeru.

 

Prenosni sedeži za kampiranje

Če želite na pikniku uživati bolj udobno in priročno, razmislite o naložbi v prenosne sedeže za kampiranje. V naši ponudbi boste našli kampirni zložljivi kovček HORT, ki je enostavno prenosljiv in kompakten. Tako lahko uživate v udobnem obroku za mizo in to kar na prostem.

Družina sedi v zeleni napihljivi vreči in opazuje majhnega psa, ki hrusta z njihove mize za kampiranje. Zložljiv komplet za kampiranje s štirimi stoli (sedeži) in mizo, HORT

 

Žari

Če želite pikniku dodati okus žara, ne pozabite spakirati žara. Žar na oglje ali prenosni kamin je idealen za prenašanje, saj lahko na njem pečete klobase in žar. Pripravite svežo pojedino kar z žara! Peka na žaru s prijatelji v koči ali na podeželju zagotavlja najlepše spomine.

Poletni pikniki so odličen način za uživanje v naravi, sprostitev in preživljanje časa z bližnjimi. Košara za piknik, odeja, prenosni sedeži ali žari so sestavni del opreme, s katero lahko v celoti uživate. Prepustite se sončnim žarkom in si ustvarite nepozabne spomine na poletne dni, preživete v naravi.