Darilo ob vsakem nakupu nad 200 €

None

7 modnih barv za sodobne kopalnice

Kopalnica je odlična priložnost, da izrazite svoj slog in ustvarite popoln prostor za sprostitev. Zato je izbira pravih barv ključnega pomena pri njenem opremljanju. Izbrane barve izražajo vašo osebnost, hkrati pa lahko vplivajo na razpoloženje in splošno počutje v prostoru. V tem članku vam bomo predstavili sedem trendovskih barv za sodobne kopalnice, skupaj z barvnimi kombinacijami in priporočili za različne sloge kopalnic.
 

 

Paleta naravnih tonov

Zemeljski odtenki, kot so rjava, aluminijasta, bež in zelena, so zelo priljubljeni pri oblikovanju kopalnic. Te barve v prostor vnašajo občutek miru in harmonije. Kombinacija naravnih materialov, kot sta les in kamen, z zelenimi elementi ustvarja naraven in eleganten videz.

BLOG_farby do kupelne-2.jpg

 

Odtenki modre barve

Modra barva je tradicionalno povezana z vodnimi in sprostitvenimi motivi. V sodobnih kopalnicah so priljubljeni odtenki, kot so morska modra, akvamarinska in pastelno modra. Te barve v kopalnico prinašajo občutek svežine in dobrega počutja. Dopolnite jih z belo in nevtralnimi barvami, da v kopalnico vnesete še več svežine.

BLOG_farby do kupelne-7.jpg

 

Siva v različnih odtenkih

Siva je v svetu oblikovanja kopalnic še vedno zelo priljubljena.Temnejši odtenki sive, kot sta antracit ali slonova kost, lahko ustvarijo sodoben in eleganten videz. Svetlejši odtenki sive, kot sta bež siva ali biserno siva, dajejo kopalnici prostorski pridih.

BLOG_farby do kupelne-10.jpg

 

Čista bela barva

Bela barva je klasika v kopalnicah in je še vedno zelo priljubljena. Ustvarja čist in svetel vtis, hkrati pa je vsestransko uporabna za različne sloge kopalnic. Bela je idealna za minimalistične kopalnice, lahko pa se lepo kombinira tudi z lesom ali barvnimi elementi in tako ustvari eleganten kontrast.

BLOG_farby do kupelne-6.jpg
Varianty
Skrinka vysoká, biela/čierny extra vysoký lesk HG, MASON BL11 Skrinka vysoká, wenge, MASON WE11 Skrinka vysoká, biela/biely extra vysoký lesk HG, MASON WH11
Skrinka so zrkadlom, biela, MASON WH14
Varianty
Skrinka so zrkadlom, wenge, MASON WE14 Skrinka so zrkadlom, biela, MASON WH14
Varianty
Skrinka pod umývadlo, biela/biely extra vysoký lesk HG, MASON WH13 Skrinka pod umývadlo, biela/čierna extra vysoký lesk HG, MASON BL13 Skrinka pod umývadlo, wenge, MASON WE13
LED osvetlenie, ku skrinkám WE11, WH11 a BL11, MASON

 

Vroče barve

Tisti, ki želijo pokazati svoj pogum, naj izberejo tople barve, kot so rumena, oranžna ali rožnata. Te živahne barve v kopalnico prinašajo energijo in vitalnost. Uporabite jih lahko kot barvne poudarke na stenah, ploščicah ali dodatkih.
 

BLOG_farby do kupelne-8.jpg

 

Nevtralna črno-bela kombinacija

Kombinacija črne in bele barve je vedno elegantna in sodobna. Črno-bela barvna paleta v kopalnico vnese kontrast in slog. Črne pipe, svetila ali okvirje ogledal kombinirajte z belimi kosi pohištva ali kadmi, da ustvarite presenetljiv vizualni učinek s pridihom razkošja.

BLOG_farby do kupelne-4.jpg

 

Kovinski odtenki

Kovinske barve, kot so zlata, srebrna ali bakrena, prav tako kot črna dodajo kopalnici razkošen videz. Tudi v tem primeru jih lahko uporabite na pipah, detajlih ploščic, tekstilnih dodatkih ali razsvetljavi. Kovinske barve v kopalnico prinašajo eleganco in prefinjen sijaj.
 

BLOG_farby do kupelne-9.jpg

 

Pri opremljanju sodobnih kopalnic je pomembna izbira barv. Le s skrbno izbiro boste dosegli svoj sanjski videz in občutek. Naravni toni, modra, siva, bela, tople barve, črno-bele kombinacije in kovinski odtenki so trenutno v trendu in bodo še dolgo. Ni pomembno, ali imate raje minimalistični slog, boemski dizajn ali kaj vmes, ustrezna umestitev teh barv bo popolnoma personalizirala vašo kopalnico.

CTA_kúpena-3 (1).jpg

Naše prednosti

95 % blaga je na zalogi

95 % blaga je na zalogi

Izvedite več
Dostava za nakup nad 400 Eur brezplačna!

Dostava za nakup nad 400 Eur brezplačna!

Izvedite več
100% varen nakup in možnost vračila kupnine

100% varen nakup in možnost vračila kupnine

Izvedite več
 • Jezik
 • Izdelki, ki vas čakajo v primerjalniku: Primerjaj

  Center za nastavitev piškotkov

  • Vaša zasebnost
  • Nujno potrebni piškotki:
  • Piškotki za učinkovitost:
  • Funkcionalni piškotki:
  • Piškotki za trženje: