Vzmetnica, pena, 90 x 200, TEMPO COMFORT

Vzmetnica, pena, 90 x 200, TEMPO COMFORT

Številka izdelka: 0000134570

Vzmetnica, pena, 90 x 200, TEMPO COMFORT

Stanje zaloge

 • -
319 €
Popust -19 %
259 €
z DDV

Nekateri ljudje vstajajo zaspani, drugi so polni energije. Razlogov je lahko več, vendar se bomo osredotočili na učinek vzmetnice, ki jo uporabljate, na kakovost vašega spanca. Dobra vzmetnica mora biti primerna po višini in trdoti, ustrezati mora telesu in odvajati vlago. Poleg tega, če prihaja z antialergijsko prevleko, mora izpolnjevati vse zahteve za vzmetnico, ki lahko zagotovi zdrav in nemoten spanec. To velja tudi za vzmetnico TEMPO COMFORT slovaškega proizvajalca MATERASSO.

TEMPO COMFORT je vzmetnica iz večplastne pene. Plasti so različne barve. Rumena barva je viskoelastična spominska pena LAZY FOAM. Zahvaljujoč svoji sposobnosti odzivanja na pritisk in toploto se lahko optimalno prilagodi obliki človeškega telesa. Plast pod njim je narejena iz zelo fleksibilne in elastične poliuretanske pene. Udobje in zahtevano trdoto zagotavlja trda plošča s peno RE z gostoto 70 kg/m in debelino 4 cm. Na dnu vzmetnice najdete desko s poliuretansko peno večje togosti v roza barvi.

Viskoelastična pena LAZY FOAM zagotavlja maksimalno udobje med spanjem. Pod vplivom telesne temperature uporabnika se viskoelastična pena zmehča, s čimer se enakomerno porazdeli teža in zmanjša protitlak vzmetnice, ki deluje na telo. Zato ne prihaja do motenj krvnega obtoka in nastanka preležanin. Mišice so med spanjem popolnoma sproščene, kar prispeva k splošni regeneraciji telesa. Vzmetnice iz viskoelastične pene priporočamo vsem uporabnikom, ki potrebujejo visoko udobje in udobje.

Poliuretanska pena je zelo priljubljena pri izdelavi vzmetnic. Ima več prednosti. Sprva so vzmetnice iz poliuretanske pene trše, nato pa postanejo bolj udobne za uporabo, in to brez izgube volumna. So zelo priljubljene zaradi ortopedskih in antialergijskih lastnosti. Poleg tega so lahke in zato enostavne za uporabo. Največja prednost poliuretanske pene je odpornost na preležanine, ki je najpogostejši razlog za zamenjavo vzmetnice.

RE pena je reciklirana zdrobljena pena, ki se proizvaja z združevanjem različnih materialov, predvsem hladnih pen, poliuretanske in fleksifoam pene. Posamezne kose združimo s stiskanjem pod visokim pritiskom. RE pena daje vzmetnici večjo trdnost in s tem povečuje njeno nosilnost .

Vzmetnica je zaščitena s prevleko Aloe vera. Ima antialergijske in antiseptične učinke. Aloe Vera vsebuje encime, minerale in aminokisline, ki učinkovito delujejo na kožo in jo pomagajo obnavljati. Za mehčanje površine vzmetnice je v prevleko všito antialergijsko vlakno PES (poliestrska vlakna) 200 g/m. Prevleka je odstranljiva in jo lahko operete v pralnem stroju pri 60 °C .

Vzmetnice običajno nimamo na zalogi. Izdelana je po naročilu. Čas dostave 4 - 7 tednov.

 

Številka izdelka: 0000134570

Tehnični parametri

Teža
15,0 kg
Tip pohištva
Vzmetnica
Ime modela
TEMPO
Stanje
Novo
Uporaba
Otroška soba, Spalnica, Študentska soba
Material
Pena, Tkanina
Višina
19
Nosilnost
100
Dimenzije
90x200
Primerno za namestitev letvene podlage
Ne
Jedro
Pena
Odstranljiv pokrov
Da
Antialergijski
Da
Slovaški izdelek
Da
Trdota vzmetnice
Srednje trd T3

Naše prednosti

95 % blaga je na zalogi

95 % blaga je na zalogi

Izvedite več
Dostava za nakup nad 400 Eur brezplačna!

Dostava za nakup nad 400 Eur brezplačna!

Izvedite več
100% varen nakup in možnost vračila kupnine

100% varen nakup in možnost vračila kupnine

Izvedite več
 • Jezik
 • Izdelki, ki vas čakajo v primerjalniku: Primerjaj

  Center za nastavitev piškotkov

  • Vaša zasebnost
  • Nujno potrebni piškotki:
  • Piškotki za učinkovitost:
  • Funkcionalni piškotki:
  • Piškotki za trženje: